0 comments

The Wrong House












read more
0 comments

General Amos






read more
0 comments

Brothe and sista love-adult comic






read more
0 comments

A mummy's love-adult comic






read more
0 comments

Morning Special Breakfast-18sx


read more
0 comments

Daddy

Just call me Tasha, I’m 17 years old. Student at KDU.

Kisahnya bermula pada satu petang pada tanggal 16 January 1996 . Masa tu I baru 15th. Masa tu I cuma tinggal berdua di rumah dengan daddy I , namanye Rosli . Mother I, Diana kat oversea for her buss. schedule. Macam biasa petang-petang I dan daddy biasanya enjoy swimming kat pool dalam rumah . That day pun macam tu, I dan daddy mandi dekat pools.

Hari tu, I pakai my new swimming suit yang boleh kata seksi gila. Buah dada I yang memang mengkal tu memang nak terkeluar setiap kali I menyelam. Daddy plak cam biasa pakai dia punya swimming trunk hitam favourite dia.

Dah agak setengah jam swim, I penat sangat. Daddy plak tengah tersadai kat tepi kolam. I pun swim pergi kat daddy nak mintak tolong di picitkan badan I. Daddy pun urut dan picit badan I dengan dia bertenggek atas tangga pool atas dan I tenggek kat tangga bawah.

Sedap betul daddy picit sampai nak tertidur rasanya. Suddenly, daddy kiss leher ini dan belai-belai rambut I buatkan I rasa geli tapi sedap. I dapat rasakan daddy jilat leher I dengan bersungguh. I pusingkan muka I ke arah daddy dan I nampak muka daddy dah merah. Mulut I ternganga tengok keadaan daddy. " Daddy, kenapa muka......! Belum sempat I habiskan ayat I daddy terus kiss mulut I menyebabkan bibir kami bertaup mesra. I terpempan , terkejut. Lama kami berkucup .Daddy lepaskan bibir I. Ahh.. I rasa sesak nafas tapi lazat. Kami berpandangan dan I rasa macam berkiss dengan bf I saja tapi dengan bf I cuma takat cium pipi saja. Badan I tiba-tiba panas dan I nakkan belaian lebih dari daddy.

I senyum. Daddy pun senyum pandang I. daddy kiss bibir I semula .Kali ni I sambut dengan lebih mesra dan bertaup ganas hingga berdecit bunyinya. Perlahan-lahan tangan daddy mengusap buah dada I dari luar s/suit I. Sedapnya rasa pertama kali buah dada I kena usap macam tu. Tangan daddy beralih ke cipap I. Diusap-usapnya cipap I walaupun dari luar , I dah rasa sedap sangat lalu terpancut dan basah lagi walaupun memang dah basah sebab kita dalam kolam. Perlahan-lahan daddy bukakan s/suit I dan I dah bogel depan daddy I sendiri sekarang ni. I pun tak tunggu I tanggal s/trunk daddy dan nampaklah batang daddy yang besar dan dah keras berbulu lebat. Wow, daddy menjilat dan menggentel puting buah dada I dengan lidah sambil jarinya dicucuk ke dalam cipap I menyebablkan nafas I dah tak menentu. I pegang batang daddy dan I urut dan usapkan dengan tangan I. Tiba-tiba daddy angkat I ke pinggi kolam dan kami berbaring dengan posisi 69. daddy suruh I kulum batangnya dan sambil tu daddy menjilat cipap I dengan lidahnya dimasukkan ke dalam cipap virgin I. I kulum betul-betul tapi batang daddy ni besar dan panjang sangat, dekat 5 minit baru boleh masuk semuanya. Itupun tak lama sebab I dah tak boleh bernafas sebab batang daddy penuh dalam mulut I sampai kena tekak. Dah tu daddy dok asyik jilat cipap I hingga I pancutkan lagi sampai kena muka daddy. Suddenly, daddy pun tak tahan terus pancutkan air mani dia dalam mulut I. I terkejut tetapi dah banyak dan pekat lalu I pun telan semua. Umm,,,,not bad.

Kami bertukar posisi. Daddy dan menghadap I . Dikangkangkan kaki I sehingga terbuka luas.. Daddy usap batang dia sambil dibawanya ke arah cipap I. Terbayang di fikiran I apa yang akan berlaku sepertimana yang I tengok dari video tape yang I curi-curi tengok dalam bilik daddy masa they all takde. I dah lama nak rasa macam tu, dan I rasa this is the time. Paling best, daddy I sendiri yang akan buat I. Daddy letakkan betul-betul depan lubang cipap I. Dengan one shot daddy tusukkan batangnya ke dalam cipap I. "Daddy, sakitnya, please daddy jangan...." I menrintih pada daddy bila batangnya mengoyakkan sesuatu.. I rasa my cherry dah koyak . Daddy tak peduli. Terus daddy tolak masuk hingga kesemua batangnya mencecah cipap I rapat hinggakan bulu kami bertemu. Aghhhhh.....daddy,sakitt.... I merintih sakit sangat.

Daddy mula menjalankan tugasnya menyorong masuk keluar batangnya ke dalam cipap I dengan laju. Kesakitan hilang. Nikmat yang terlalu sedap berganti. Ughhhhh..daddy sedapnya, fuck me daddy, make me a woman daddy.....daddyyyy, sedapnya....! I mengerang kesedapan yang amat sangat.

Telah dua puluh minit bertarung, daddy mengubah posisi. I di atas. Aku memegang batangnya yang keras dan berlendir serta bercampur darah dara I lalu I masukkan ke dalam cipap I. I mula mengenjut dan daddy menolong I henjut dengan lebih kuat lagi. I dan daddy mendesah. Badan kami berpelluh dan melekit. Kesedapannya tak dapat I gambarkan lagi. I makin kuat mengenjut hingga satu peringkat I dah tak tahan lagi lalu terus I terpancutkan cairan I mambasahi batang daddy.

Daddy bangun lalu menyuruh I menonggeng. Doggy style katanya. Dari belakang daddy menusukkan batangnya ke dalam cipap I. Sungguh sedap sekali. Cipap I dah banjir.Semakin lama semakin kuat tusukan daddy. Kami lalu kembali ke posisi asal I di bawah telentang dan daddy di atas. daddy semakin kuat mendayung. Ahhhh...ughhhh, daddy I want more daddy, suara I semakin tersekat menahan kesedapan yang amat sangat. At last I last dayungan, dengan kuat daddy menghentak cipap I dan serentak dengan itu daddy mengerang dan dengan itu juga daddy memancutkan air maninya ke dalam cipap I dengan banyak sekali serta pekat sekali hingga meleleh keluar ke cipap I. Daddy keluarkan batangnya dan I pun terus kulum dan I hisap batangnya sehingga licin semua air maninya I telan.

Selepas tu, kita pun lap badan masing-masing dan buat last wash. After that case I dan daddy carry on fucking each other bila ada kesempatan sama ada di rumah bila mother takde ataupun di bilik ofis papa dan juga di hotel mewah di KL ni bila I mother ada kat rumah. Sampai sekarang I enjoy be fuck with my daddy but very lucky mother tak perasan.

Ok, that’s all. I hope u enjoy the story.
read more
0 comments

Bahan Pembelajaran

Aku agak terkejut bila kak sue yang kini sudah 3 tahun mendirikan rumahtangga menalipon aku di pejabat. Aku kerja sebagai pelukis pelan di sebuah syarikat akitek. Kak sue suruh aku datang rumah dia hujung minggu tu...dia kata ada benda yang nak bincang dengan aku...jadi hujung minggu tu aku pun pergi kerumahnya. Setibanya aku dirumahnya dia bagi tahu aku yang suaminya ke perak selama 4 hari. Petang tu baru nak balik.. dia suruh aku duduk dulu dia buatkan air. Bila dah siap kami duduk sama-sama kat ruang tamu sambil minum air.


Tiba-tiba kak sue tanya.."mie..kau ingat lagi tak dulu masa sekolah..kau tunjukkan burung kau tu kat kawan-kawan akak." Aku rasa merah muka aku..memanglah aku ingat tapi sejak dah dewasa ni kami tak buat macam tu lagi. Tak seorang pun dari kakak-kakak aku yang membangkitkan kisah tu sehingga hari ni. "Seronoklah masa tu kan..." sambung kak sue bila aku terus diam.


"Akak ada kawan..dia baru aje kawin..tapi dia ni tak pernah hisap benda tu. Jadi bila suami dia suruh dia tak sure macam mana nak buat. Jadi akak offer nak ajar dia..kalau boleh akak nak bagi dia berlatih guna mie punya..boleh tak?"


"Tak naklah kak..malulah..dulu takpa lah...jangan ngarutlah mie tak nak."


Kak. Sue terus juga pujuk aku..dia kata bukannya lama kejap aje dan buat pun masa hujung minggu aje kat rumah kawan dia. Kawan dia ni isteri pilot. Jadi selalu tak de rumah. Aku ni dengan Kak sue memang dari kecik lagi susah aku nak tolak kehendak dia. Akhirnya aku pun setuju dengan syarat kak sue ajar aku buat oral dan aku boleh praktis guna kawan dia tu. Kak sue kata nanti dia arrangekan denagn kawan dia tu.


Lepas tu Kak sue pun buat arrangement dengan kawan dia. Dua minggu kemudian aku dan kak sue pergi ke rumah kawan dia di subang jaya. Bila sampai ke sana aku diperkenalkan dengan kawan kak sue..nama dia nor. Fuuh..lawa orang dia...tinggi lampai..kulit putih kuning...rambul panjang melepasi bahu. Cutting body dia pulak..meleleh air liur.


Mula-mula kami minum dan sembang-sembang. Aku diam aje. Dia orang yang sembang. Aku naik nervous..nor tu bila pandang aku..asyik target kat kemaluan aku aje..lepas senyum kat aku..aku pun naik stim ..lagilah dia senyum kat aku. Lepas agak setengah jam..Kak sue kata kat nor.."kalau dah ready bolehlah kita mula..."


Nor pun tunjukkan aku ke bilik tamu...bila masuk ke bilik tu aku tenhok dah ada towel selai kat atas katil. Kak sue suruh aku tanggalkan pakaian dan pakai towek aje...nor cuma senyum. Lepas tu dia orang berdua keluar dan tutup pintu. Aku pun tanggalkan pakaian aku dan pakai towel yang disediakan. Terjulur batang aku menongkat towel sebab dah stim. Aku biarkan aje..dan aku duduk aje kat katil. Tak lama lepas tu dia orang pun masuk ke bilik. Kedua-dua mereka pun salin baju. Kedua-dua kini hanya memakai kemeja labuh aje.


Mata nor terus tertumpu pada bahagian towel yang terangkat..dan senyum. Senyuman dia membuat aku jadi lagi tegang. Kak sue pulak kata.."hai mie..belum apa-apa lagi kau dah mencacak.."


Aku cuma senyum..apa lagi nak cakap. Aku disruhnya baring menelentang atas katil. Kak sue dan nor masing-masing mengambil kedudukan disebelah kanan dan kiri aku.


Bila tiba masanya..kak sue menyelak dan meleraikan ikatan towel yang aku pakai.


Terlerai aje towel..terdedahlah batang aku untuk tatapan kedua-dua wanita tu. "Eeii dah besar adik kecik akak kan..eehh mie kau punya lagi besar dari bang fuad kau punyalah." Kata kak sue membandingkan batang aku dengan suaminya. Batang aku taklah besar sangat cuma kurang sikit dari 5 inci aje..jadi aku pun terfikir kecik juga abang fuad punya.


Kak sue mula mengusap batang aku. Lepas tu dia kata kat nor, "dah ready ke nak belajar.." nor pun angguk kepala. Kak sue kata tengok macam mana dia buat lepas tu nanti ikut.


Mula-mula kak sue menjilat bahagian kepala batang aku..lepas tu dia jilat batang aku sampai ke telur..aku mengerang dan mengeliat sedap campur geli. Kak sue cuma menjilat aje setakat ni..bila aku tengah sedap tiba-tiba kak sue berhenti..dia sruh nor pula buat. Aku menganggkat kepala aku nak tengok nor buat. Jilatan dia tak berapa sedap macam kak sue buat..tapi aku menjadi lebih stim melihat bibirnya yang merah basah dan lidahnya yang kecil menjilat-jilat batang aku.. Sambil dia jilat kak sue bagi lagi arah.."yes..macam tu..ok..jilat ke bawah...naik balik ke atas..sampai kat lekuk tu..mainkan lidah kat bawah lekuk tu..." terangkat-angkat bontot aku. Lama juga kak sue biarkan nor praktis menjilat.


Lepas tu dia suruh nor berhenti ...dia pulak buat mula-mula dia jilat macam nor buat tapi tak lama lepas tu..dia mula memasukkan kepala kemaluan aku dalam mulut dia. Dia mula mengisap dan mengulum batang aku. Yang paling sedap bila dia mainkan lidah dia kat batang aku sambil dia kulum batang aku. Aku pejam mata menahan nikmat. Lepas tu ..nor pulak. Nor cuba nak ikut macam kak sue buat..tapi dia cepat sangat nak kulum..sampai batang aku terkena tekak dia..mencungap dia nak termuntah..kak sue gelak kan dia ..."tulah gelojoh sangat...buat sekali lagi perlahan-lahan ..masukkan batang tu dalam mulut..sikit-sikit"


Nor pun buat semula kali ni slow aje...aku stim betul tengok mulut dia yang kiut dan wajah dia yang manis menghisap batang aku. Lepas dah lama dia kulum...kak nor sururuh dia mainkan batang aku dengan lidah sambil dia masih lagi mengulum batang aku. Nor lakukan seperti yang di suruh..hhuuuhh sedapnya.


Lepas tu..dia suruh nor keluarkan batang aku dari mulut dan jilat seluruh batang aku macam mula-mula tadi..bila jilatan nor sampai ke telur..kak nor suruh nor mainkan telur aku dengan lidah dan kulum telur aku. Sambil nor kulum telur aku..kak sue pula mula mengulum bahagian kepala batang aku...."sedaaaappnya...akak..mie nak terpancut ni." aku mengerang. Kak sue cepat-cepat suruh nor pulak kulum batang aku...aku pancutkan air aku dalam mulut nor..nor terus berlari ke bilik air..aku dengar dia berkumur-kumur..kak sue cuma gelak aje..dia bagi tahu aku yang nor ni belum pernah rasa air mani dalm mulut dia lagi. Bila nor datang balik..muka dia merah tapi dia senyum lebar. Aku pun bangun dan pergi bersihkan diri aku kat bilik air. Bila aku masuk balik ..kak sue tanya aku.."kau nak belajar hari ni jugak ke lain kali?"...hai tak kan nak lain kali..tak sporting pulak akak aku ni. Dengan malu-malu aku bagi tahu aku nak belajar hari ni juga.


Nor pun dah sedia maklum dengan arrangement dan dia pun dah setuju. Nor pun berbaring menelentang atas katil...


Kak sue suruh aku tanggalkan kemeja yang nor paki tu...dari awal lagi aku dah tengok nor ni tak pakai coli.. Bila aku buka butang dia satu persatu memang sah. Dia tak pakai coli. Buah dada dia tak besar..kecil aje..putih halus..putting dia pulak cokelat kemerahan..batang aku dah stim balik..


Lepas tu aku tanggalkan seluar dalam dia. Nor cuma menganggkat bontotnya sedikit untuk membolehkan aku melorotkan seluar dalamnya.. dia telanjang sekarang..kemaluan dia bersih..bulunya di trim rapat..


Lepas tu bermulah pengajian aku dalam bidang jilat menjilat ni.
read more
0 comments

Wajah terbaru Saerah



Chantek kew?ouchh
read more
0 comments

Fazura bebas tuduhan


Benci nyee aku ngan fazura nie
dahla getik,mcm teruk sgt la prangai die nie
huh

Setelah 4 tahun turun naik mahkamah, akhirnya hari ini di bulan mulia, sedari Fazura kita ni dilepaskan dari tuduhan mencederakan seorang suri rumah..

Fazura bebas tuduhan cedera suri rumah

KUALA LUMPUR 22 Sept - Pelakon wanita, Fazura hari ini dibebaskan oleh Mahkamah Majistret di sini daripada tuduhan mencederakan seorang suri rumah di sebuah kelab malam, empat tahun lalu.
Majistret Aizatul Akmal Maharani memutuskan demikian selepas mendapati pihak pembelaan berjaya membuktikan keraguan munasabah terhadap kes itu.
Fazura yang bergaun hitam dan merah jambu dilihat mengesat air mata dan memeluk seorang rakan artis sebaik mendengar keputusan itu.
read more
0 comments

Erra makin chantek masa pregnant...






sama cantik sama padan
best nyeee
read more
0 comments

Disebalik penceraian Cham VE



Selepas perceraian Nora Danish dan Beego, industri hiburan mungkin dikejutkan dengan satu lagi berita pergolakan rumah tangga artis. Secara diam dan tidak ramai yang tahu, Charma Adizalilullah Abdul Khalil atau panggilan manjanya Cham anggota kumpulan VE telah dikatakan bercerai..

Dikatakan, punca hubungan rumah tangga Cham berkecai akibat kehadiran orang ketiga. ? mendapat tahu orang ketiga adalah seorang GRO. Ceritanya, apabila isteri Cham, Kiki Karmila mendapat tahu yang Cham ada hubungan dengan seorang GRO dan pernah melihat dan menangkap mereka sedang bersama. Ini berlaku ketika Kiki dalam pantang. Mmm… kesiannya…

Dua tiga hari ini, ada terjumpa dengan beberapa gambar yang disebarkan melalui email dan internet
read more
0 comments

Gambar Zain Ruffedge dengan wifenye


read more
0 comments

Halloween party dress






read more
0 comments

Datuk S tak Dendam Fasha


KUALA LUMPUR, 23 SEPT 2008: Hubungan cinta selama 3 bulan yang pernah terjalin di antara Datuk Syafiq Saaban atau Datuk S dengan pelakon yang khabarnya digam segelintir pihak media cetak, Fasha Sandha, sebelum ini pernah mencetuskan kontroversi yang hebat dalam industri hiburan kita.


Kesannya, ia membuatkan usahawan muda dalam bidang Teknologi Maklumat (IT) yang juga duda anak dua ini serik untuk menjalinkan hubungan cinta dengan mana-mana wanita lain termasuklah mencari seseorang yang boleh menggantikan tempat Fasha.


"Saya tidak fikir saya akan bercinta lagi pada waktu yang terdekat ini. Cukuplah apa yang telah saya alami dan lalui sebelum ini. Ia agak pahit untuk diceritakan.



"Saya juga tidak mahu lagi ambil tahu pasal dia (Fasha) - dengan siapa dia hendak keluar atau bercinta. Terpulanglah kepada dia. Biarlah saya hanya tumpukan pada bisnes saya yang berkaitan dengan IT saja," katanya sewaktu ditemui kami.pada majlis berbuka puasa di kediamannya di Mutiara Damansara, kelmarin.


Datuk Syafiq juga baru saja mengambil alih bisnes portal hiburan Melayu tempatan yang berkonsepkan majalah, jomstar. Sungguhpun begitu, Syafiq menangkis dakwaan bahawa dia mengambil alih portal itu kerana mahu membalas dendam terhadap Fasha atau pun berada di dalam kerlipan glamor dunia hiburan tempatan.


"Semua itu tidak benar. Saya mengambil-alih portal ini kerana percaya bahawa bisnes ini boleh mendatangkan keuntungan yang cukup besar seandainya kita tahu bagaimana cara untuk mengendalikannya dengan cara yang betul.


"Pasal saya gila glamour pula, perkara itu tidak masuk akal kerana saya sudah menceburi bidang ini pada usia belasan tahun lagi. Waktu itu saya adalah vokalis kumpulan rock Rajawali tapi, saya terpaksa tinggalkan bidang muzik yang saya minati itu kerana bapa saya tidak merestuinya," kata Datuk S.


Mengenai bidang tugas terbarunya, beliau berkata ia sejajar dengan perkembangan industri media baru (new media) di Malaysia yang menunjukkan peningkatan menggalakkan.


Antara artis yang hadir pada majlis itu ialah Adiputra, Fouziah Gous, Avaa Vanja, Harun Salim Bachik dan Noniswara.


P/S:isk isk..Dato S nie bukannye hensem pown..asik peluh2 saja..mana fasha nak..skrg nie kan fsha ngan tengku ismail..huhu...well well...aku rasa fasha cume nak kikis duit ko tu dulu....atau saja nak test power dia..ahaaa~~fasha...ko memang playgirl..salute
read more
0 comments

Siti Tenang menghadapi gossip Dato' K kahwin lagi!!



KL, 9 SEPT 2008: Selamat pulang ke tanah air kami ucapkan kepada pasangan Dato’ Hajah Siti Nurhaliza dan suami, Datuk Seri Haji Khalid Mohd Jiwa (Datuk K) serta keluarga terdekat mereka daripada mengerjakan umrah di Tanah Suci Makkah.

Tentunya tiada tempat yang lebih indah dan syahdu untuk berpuasa dan beribadah selain daripada di Makkah sendiri bukan?

Mys difahamkan, selain kakak ipar Siti, anak tiri bongsunya pun ikut sama ke Tanah Suci sejak permulaan Ramadan tempoh hari hinggalah kelmarin. Ini juga bukan pertama kali Siti ke Makkah kerana dia sudah berkali-kali mengerjakan umrah dan akhirnya ibadah haji pada tahun lalu.

Ketika di sana, Mys dapat tahu Siti tidak terus putus hubungan dengan rakan wartawan di Malaysia kerana dia masih menjawab panggilan telefon dan juga SMS yang penting. Malah ada wartawan yang ingin tahu kesahihan gosip terbaru yang menggemparkan iaitu Datuk K dikatakan sudah berkahwin lagi dengan seorang pramugari muda dan jelita, baru-baru ini.

Daripada pengamatan Mys , Siti bagaimanapun kelihatan cukup tenang menangani gosip seperti itu kerana dia lebih tahu siapa suaminya daripada orang lain. Bagi Siti dia, tidak dapat menutup mulut orang daripada terus bergosip tentang rumah tangganya yang kita sedia maklum dulu pun terbina daripada bibit-bibit penuh kontroversi.

Mys dapat memahami perasaan Siti sebagai seorang isteri kerana siapa yang rela bermadu kerana madulah manisan paling berbisa untuk mereka yang berumah tangga. Mungkin ketika di Makkah baru-baru ini, Siti dan Datuk K turut berdoa semoga perkahwinan mereka kekal ke akhir hayat dan diberikan kekuatan hidup.

Mys sendiri akan terus mendoakan kebahagiaan Siti dan Datuk K sepanjang masa dan anggaplah khabar angin itu sebagai satu penawar yang tidak akan menjadi kudis sekiranya kasih sayang suami isteri itu sentiasa disuburkan.
read more
0 comments

Skandal susu China - Singapore tarik balik makanan

For your information, the following items have been recalled due to China's milk scandal:

1. M&M
2. Snickers
3. Mento's Yoghurt Bottle
4. Dove Chocolate
5. Oreo Wafer Sticks
6. Dutchlady Sterilised Milk
7. Wall's all natural mango
8. Mini Poppers Ice Cream
9. Magnum Ice Cream
10. Moo Sandwich Ice Cream
11. Mini Cornetto
12. Youcan Ice Cream

Stores have been asked by AVA Singapore to remove them. If u have any of these items at home, don't eat them.

Di Malaysia peciter?
read more
0 comments

Fakta yang tiada kena mengena dengan sejarah

FAKTA 1: Batu Bersurat Terengganu
Mengikut sejarah, ada seorang hamba sultan Terengganu telah dipancung kerana telah melakukan kesalahan. Namun tidak diberitahu apa kesalahannya. Di atas kajiselidik kami, hamba yang dihukum bunuh itu sebenarnya ialah seorang yang bekerja sebagai posmen tetapi tidak mahu menghantar surat-surat baginda kemudian posmen itu melonggokkan surat dirumahnya. Pulis telah menemui 1,290 pucuk batu bersurat di rumah posmen tersebut. Alasan posmen itu ialah macammana dia nak angkat batu-batu bersurat tu naik basikal untuk dihantar ke penerimanya.

FAKTA 2: Keris Taming Sari
Ramai yang mengatakan bahawa keris taming sari telah hilang dan tidak dijumpai sehingga kini. Namun kami telah menemuinya di salah satu kawasan di pendalaman Melaka. Setelah berbulan-bulan mengadakan ekspedisi mencari keris taming sari barulah kami menemui motor Kris yang ditunggang oleh pakcik Taming yang sedang memakai Sari.

FAKTA 3: Bangunan WTC Runtuh di New York

Sebenarnya bangunan ini dapat diselamatkan dari runtuh namun fakta kami sangat jelas kenapa sebenarnya ia runtuh. Persoalan kenapa bangunan ini runtuh terjawab kerana Superman pada masa tu spender dia basah lalu malu untuk dia keluar tanpa spender dia, Batman pula takleh keluar siang sebab kelawar tidur waktu siang. Spiderman pulak hari tu mengalami kincit perut dan terberak-berak kerana tertelan sarang labah-labah. Manakala Kapten Amerika pada hari tu sedang menghadiri majlis penerimaan pangkat sebagai Kapten. Hulk dan wolverine pula tengah menghadiri interview sebagai pelayan hotel dan last sekali catwomen tengah jahit kostumnya yang koyak. Ini semuanya fakta kenapa bangunan tu runtuh kerana superhero amerika mengalami masalah.
read more
0 comments

Bunga Citra Lestari





read more