0 comments

Fahsa Sandha milik Istana?






Fasha Sandha terbaru dikatakan sedang bercinta dengan anak sultan johor?
ye kew?
jom tengok beberapa keratan akhbar bwh neyh!!
read more
0 comments

Heroin Aduh Saliha ..Puteri Sarah dengan Boyfren nye















read more
0 comments

Stewardess

Kali ni aku nak cerita pasal aku main dengan stewardess belakang rumah aku kat USJ. Aku tinggal kat Court ? Apartment. Belakang rumah aku adalah dua orang stewardess MAS. Sorang nama Natirah dan yang sorang lagi nama Ani. Si Natirah ni duduk bilik depan dengan balak dia. Aku kadang kadang mengintai jugak dia dengan balak dia main. Pasal stewardess sorang ni jenis tak pandai tutup tingkap.Tetek dengan cipap dia memang selalu jadi santapan mata aku. Sidai baju pun jenis pakai bra aje. Kadang-kadang kalau bertembung kat kedai pun tak tegur aku. Sombong padahal badan dia selalu dia hidang kat aku.


Hari tu seingat aku 2 hari lepas new year 2000, dia balik dari kerja. Waktu turun dari van MAS, aku terserempak dengan dia. Jadi aku pun senyum lah kat dia pasal berjiran. Dia pun balas senyuman aku.Aku pun memberanikan diri tegur dia,


"Baru balik?"


"Ha'ah" dia jawab


"Sorrylah, I nak tanya U ni nama ape?"


"Kenapa pulak tanya ni, nak berkenalan pun tunggulah orang relax dulu penat." dia cakap dengan sombongnya. Aku pun balas balik, " Bukan apa kita ni dah 6 bulan berjiran tapi tak bertegur sapa lagi". Dia pun dengan segan beritahu nama dia. Kemudian aku pun menjemput dia ke rumah bujang aku untuk bercerita panjang lagi. Dia kata tunggu dia salin baju kejap.


Aku pun setuju tunggu dia kat rumah aku. Dekat 3 jam aku menunggu akhirnya dia pun ketuk pintu rumah. Dia datang dengan pakai T Shirt hitam dan seluar pendek aje. Mak oiii gebunya paha.


"Apasal U datang lambat?" aku tanya


"I bergayut dengan boyfriend I tadi, tak sedar sampai 3 jam"


"Jemputlah masuk, by the way boyfriend U kat mana?"


"Kat Sweden, dia steward jugak. I rasa U pernah nampak dia kan?"


Kemudian kitorang pun bercerita. Macam macam topik keluar. Lepas tu dia kata nak tengok koleksi CD aku.Katanya kalau boleh pinjam pun cantik jugak. Rupanya dia pun minat kumpul CD macam aku. Kemudian dia tanya samada nak tukar pinjam ke, aku tak de hal. Dia pun ajak aku pergi rumah dia. Sampai aje kat rumah dia, dia pun ajak ke bilik dia.Masuk masuk aku tengok dekat beratus CD collection dia. Dia pun guide aku tentang collection dia. Sampai satu section dia senyap aje. Aku tengok rupanya collection VCD XXX. Aku pun naik ghairah tengok collection dia tu. Lagi banyak collection VCD XXX dia dari semua CD aku.


"I pinjam yang ni boleh?" aku tanya kat dia


"Boleh takde hal. Yang mana satu U nak pinjam?"


"U suggest lah mana yang best"


"Tengok lah dulu pasal I tak tahu taste U" dia jawab "Ni ada I baru beli dari sexshop kat Melbourne semalam" sambungnya


Kitorang pun layan cerita blue tu. Katanya dia belum tengok lagi. Tengah tengok aku perhati member dok gelisah aje. Kadang-kadang dia seluk tangan dalam seluar pendek dia. Aku buat tak tahu aje padahal dah stim gila dah ni. Dekat 30 minit layan cerita blue tu, member dah tak tahan terus londehkan seluar sampai paras lutut kat belakang aku. Aku pun toleh kat dia. rupanya tengah layan kelentit. Penuh cecair putih kat pantat dia.


"Sorrylah Hafiz, I memang tak boleh tengok cerita blue ,I mesti masturbate" kata nya "Its OK, I pun selalu jugak buat macam tu.". Dekat 15 minit si Natirah ni tak capai klimax lagi so dia tegur aku.


"Hafiz, U boleh tolong I tak?"


"Apa dia?"


"Pinjamkan I jari U. I tak boleh nak klimax lah."


Aku pun tanpa berlengah terus french kiss dia sambil menggentel kelentit Natirah. Member nafas dah tak tentu arah dah. Natirah yang tengah stim ni capai konek aku yang masih di saluti track bottom.


Diramasnya cukup cukup bagai nak patah konek aku dibuatnya. Sampai dah nak climax dia gigit lidah aku yang meliar dalam mulut dia. Lepas tu aku pun lepaskan jari aku kat kelentit dia dan cakap nak minta diri dulu. Saja jual mahal.


Tiba tiba Natirah ni tegur aku. " Hafiz, U tak nak sambung lagi ke?" Aku terus peluk dia dan cium dengan ganas. "Hafiz do me hardly..eeerrrrgggggg" . Aku bukak seluar dia dan jilat pantat dia. Natirah dah mengerang sedap sampai terangkat punggungnya. Aku cuba selak bibir pantatnya dan masukkan lidah aku ke dalam. Aku rasa makin banyak air mazi dia keliling lidah aku. "Hafiz tolong jangan keluarkan lagi lidah U, I dah nak cum ni." Bila sampai klimax aje terasa kat hidung aku percikan air mani dia. Aku pun hulur konek aku suruh dia hisap. Mak oiiiii macam nak tercabut rasa bila dia hisap. Sambil tu aku tanya kat dia, " Dah berapa lama U tak main?" sambil mengulum dia menjawab "Dekat 3 minggu". Dia pun meletakkan konek aku kat pantat dia sambil menonggeng. Doggy style memang fav aku. Yang si Natirah ni tak sabar sabar terus suruh aku henjut laju laju. Lebih kurang 30 minit dekat 2 kali dia klimax. Macam macam style.Yang bestnya setiap kali dia sampai klimax mesti badan dia macam orang kena sawan. Terkujat kujat sekali dua.


Natirah kemudiannya bangun ambil sesuatu atas laci make-up dia. Rupanya dia ambik losyen pelincir sapu kat konek aku. Dia suruh aku main bontot pulak. Aku yang tak pernah try terus setuju. Slow-slow aku masuk kedalam lubang burit dia. Punyalah ketat walaupun konek aku cukup keras dan licin time tu. Tangan Natirah pulak tengah menggentel kelentit yang nampak panjang. Sunat ke tak hah?. Akhirnya aku pun mulakan ayunan yang makin lama makin laju. Tetek dia bergoyang tak tentu arah lagi. Kemudian aku rasa nak terpancut.


"Natirah, I'm cumming....I'm cumming!!!!!!"


"Spill it on my nipples and in my mouth, I wanna lick it till last drop"


Aku pun cabut konek aku dan pancut kat nipples dia setengah dan selebihnya kat dalam mulut duta kecil negara kita tu. Dia pun telan sperm aku yang ada kat dalam mulut dia dan menjilat yang selebihnya kat tetek dia. Tak cukup dengan tu, air mani aku yang kat konek dan yang meleleh kat telur aku pun di sedut. "I ni jenis suka telan air mani pasal colleague I cakap ini untuk awet muda.".Kitorang pun berpelukan sambil ringan-ringan.


Pukul 9 malam aku mandi dengan dia sebelum balik. Dia janji dengan aku kalau boy dia fly...dia ajak aku tidur dengan dia pulak. Dia pun janji nak bagi aku ambik gambar dia waktu bogel. Katanya, dia jealous dengan Babyrina (pun ex neighbour kitorang dulu dan ex colleague dia). Dia ingat nak buat pornsites sendiri.Kalau ada rezeki dapatlah korang tengok masterpiece aku. Jangan risau, Natirah ni lagi lawa drpd Babyrina
read more
0 comments

Erra keguguran


Suami Erra Fazira, Engku Emran telah mengesahkan bahawa Erra Fazira telah hamil tetapi telah keguguran. Mungkin tidak ada rezeki lagi kot. Pada masa keguguran, Erra mengandung dua minggu, bukan tiga bulan sebagaimana yang didakwa di media sebelum ini.

Agak malang sekali kerana keguguran tu berlaku disebabkan Erra Fazira melakukan reflesologi kaki. La, rupanya urut kaki pun boleh menyebabkan keguguran ye? Ye la, kata doktor, mungkin ada terpicit urat yang salah dan tak sepatutnya kot masa urut kaki tu.

Peristiwa sedih ini berlaku dalam bulan Mac lalu. Tahun ini, mereka akan merancang untuk mendapatkan anak lagi.

Apa-apa pun, jangan berputus asalah ya untuk buat anak lagi selepas ini. Ingat, kalau dah hamil tu, jangan pergi urut kaki ya. Bahaya tu!
read more
0 comments

Pejabat

aku ni..taklah hensem...tapi bak kata orang kalau dah rezeki tu tak kemana.aku segan gak nak cerita..maklumlah yang tukang baca lagibanyak yang terer terer.tapi sajalah..memeriahkan suasana. macam biasalah..kekadang tu bila terpandang awek yang tertentu..dia punya stim gila mulalah datang.ada sekali tu aku ternampak satu awek.aku geram jee tengok dia.aku ni tang nak tackle tak reti.kalau rezeki ada aku hantam jugak.


ada sekali tu..aku takde kerja nak buat....aku pun selalu lah lepak kat satu opis ni..saja sembang sembang.satu hari tu...macam biasa aku lepaklah sembang ngan awek yang satu ni.ada lagi dua tiga awek kat opis tu..tapi biasalah..siapalah aku nak mengurat orang. sembang punya sembang ngan awek tu...tetiba aku terperasan dia telan air liur.mata dia mula merah dan macam berair.aku yang macam sibodoh nipun mulalah mengeliuaran soalan cepumas yang agak bangang. aku tanya apasal engkau ni..? dia kata..takde apalah...aku tanya lagi... dia pun jawab antara dengar dengan tak... dia kata..aku stim tengok engkau lah... (aku sebenarnya macam lelaki lain...gila pantat..tapi aku suka low profile..sebab kurang tampan...haa sedar pun diri.) masa tu dekat time nak lunch...aku kata ..takpe...engkau dapatlah nanti...


lepas tu..dia pergi kat coffe bar...tempat tu kat tepi bilik air.aku pun pergi kencing... masa dia tengah bagus punya kacau air...aku pun signal kat dia... kampung style,pssttt.... dia toleh dan konek aku dah terjulur...taklah besar macam orang lain...adalah takat orang putih kata sesedap rasa. dia tak agak agak lagi...terus berkenalan dengan kepala butoh aku. dia nyonyot konek aku.aku kata ok..stop dulu. lepas dah confirm semua clear..orang dah takde...aku tarik dia kat tangga pintu belakang opis dia. aku suruh dia sambung.dah lepas romen ..alah macam orang lain gak...nafas dia dah macam lembu kena sembelih...aku pun suruh dia pegang tangga(macamlah konek aku dasyat sangat..hehehehe).


aku selak kain baju kurung dia dan aku start belasah... belasah bagai nak rak...dan korang taulah..main suasana macam ni..manalah boleh tahan lama.tak sempat nak sebut perkataan reformasi lagi...aku dah terpancut...kat dalam lak tu. aku tanya dia..takpe kee..dia kata takpe...(hehehe..lega ...). aku cakap sorry..aku nervous....nanti aku ganti balik....) itulah mukadimahnya..dan selepas peristiwa tu...aku terus belasah dia dan dia kata..(tak taulah ikhlas atau tidak..)konek aku best. hai pantat..pantat...rupa tak seberapa....tapi jadi gila orang dibuatnya.
read more
0 comments

Penangan askar pencen

Nama akak Jamilah tapi biasa orang panggil Milah atau kak Milah aja. Akak ni dah berumur sikit, dah 37 anak pun dah tiga. Badan akak ni berisi sikit tapi taklah gemuk macam Yusni Jaafar tu. Kulit sama macam dia cerah. Sebelum kahwin dulu akak kerja kerani tapi lepas dapat anak ketiga akak berhenti terus jadi surirumah sepenuh masa. Sekarang ni bila anak anak dah sekolah ni akak kerja balik.


Kak Milah nak cerita sikit pasal pengalaman akak dulu. Masa tu kami menyewa kat Datuk Keramat, satu dari empat rumah sewa kat satu tanah lot di situ. Sebelah rumah kami tu dihuni oleh Pak Husin tuan rumah seorang. Pak Husin ni dah mati bininya. Bahagian bawah pulak satu rumah tu penyewanya satu grup budak budak perempuan bertudung labuh dan yang satu lagi tu pasangan baru kawin tinggal. Si isteri ni sombong betul, berselisih kat pagar pun tak ndak senyum.


Pak Husin ni tak ndak tinggal dengan anak anak. Dulu anak perempuan dia Leha tinggal bersama tapi sekarang dia mengikut laki dia kena tukar ke Sabah. Anak lelaki Pak Husin dah berkeluarga dan tinggal di Subang Jaya. Dengarnya Pak Husin tak berapa dengan menantu dia tu. Kekadang tu ada juga diorang datang menjenguk orang tua tu.


Pak Husin ni walaupun dah berumur 65 tahun tapi masih sihat walafiat. Kalau kita tengok tu tak sangka dah 60 tahun lebih. Badan dia masih tegap manakan tidak bekas askar. Dia jarang di rumah kerana selalu ke kebun dia di Semenyih. Nak tinggal sorang sorang di kebun tu takut pulak dia jadi berulanglah selalu. Dia rajin hulurkan kami hasil kebun dia terutama kalau musim buah. Kami balaslah dengan kuih muih ataupun lauk pauk. Dia selalu memuji masakan akak.


Satu hari tu laki akak accident kat Jalan Ampang. Terus kena usung ke GH. Kaki dan bahu dia patah jadi kenalah masuk wad. Bermastautinlah dia di situ selama sebulan. Hari harilah akak kena menjenguk dia di GH selepas budak budak dah pergi sekolah petang. Naik bas mini aja akak turun kat Batu Road supermarket tu.


Masa tu kewangan terencatlah mana nak bayar hospital, sekolah anak anak, makan minum diorang dan 厖?sewa rumah. Ada juga kawan kawan tempat kerja laki akak hulurkan tapi taklah mencukupi. Nak tanya sedara diorang pun sengkek macam kita.


Satu hari tak silap akak hari Rabu, akak bersiap siaplah nak keluar pergi GH dengan mangkuk sia dan kain baju laki akak tiba tiba bertembung dengan Pak Husin kat tangga. Bila dia tahu tujuan akak dia ofer nak hantarkan akak ke situ tapi akak cakap tak payahlah. Beriya iya dia pelawa tapi akak seganlah pasal duit sewa pun belum bayar. Akhirnya akak setuju juga pasal nak jaga hati dia. Jadi pergilah kami naik Volkswagon hijau Pak Husin ke GH. Lama juga kami diam tak bercakap dalam kereta itu tiba tiba dia tanya sama ada akak ada problem. Mula mula akak malu nak story kat dia tapi mengenangkan beban sewa bulan itu akak ceritalah sambil air mata berlinangan. Sesekali akak kesatlah pakai hujung tangan baju kurung akak. Dia diam aja lepas tu asyik pandang ke depan membuatkan terasa besar kemaluan akak.


Lepas tengok laki akak kat GH Pak Husin ajak pergi makan kat Restoran Bilal kat Chow Kit tu. Masa makan tu dia kata sewa rumah dia halalkan sepanjang laki akak kat hospital sebabnya dia kata kitorang ambil berat hal dia ? Kata dia. Lepas tu dia bawa akak pergi Batu Road Supermarket pulak, dia belikan barang barang dapur termasuklah beras, gula dan mainan budak budak. Masa dia bayar tu akak tengok kat 200 ringgit jugak. Dia tanya juga kalau akak nak beli barang barang akak, kalau ya pun tak tergamak akak nak cakap suruh beli modess lagipun akak masa tu tak sampai lagi seru. Malu akak masa tu dia tersenyum je.


Sampai di rumah jenuhlah pak Husin mengangkut barang barang tu ke atas. Mengenangkan budi dia tu akak buatkan air sirap untuk dia. Menyandar dia duduk di sofa kami sambil mengipas ngipas badan dia dengan suratkhabar yang dia baru beli. Lama juga akak mengemas di dapur mana yang nak kena masuk peti ais mana yang di bilik air .?.


Lepas tu akak rasa tak selesa pulak kerja pakai baju kurung jadi akak masukle ke bilik nak tukar pakai T-shirt dengan kain batik je. Masa akak tengah nak melucutkan baju akak (lekat kat kepala) tiba tiba pinggang akak dipeluk. Berderau darah akak, yang baju tu pulak susah sangat nak keluar. Dalam keadaan terperangkap tu tangan yang memang tak ada orang lain punya tu menjalar ke bahagian depan pulak Melekap kat tetek yang bersalut coli beli kat Globe tu. Kelu lidah akak .Terasa cangkuk coli akak dibuka. Baju akak pun dah selamat ke lantai.


"Pakcik, jangan pakcik" terkeluar juga suara akak.


"Aku tahukau ada masaalah lain lagi Milah" jawab dia sambil meramas ramas buah susu akak. "Biarlah yang ini pun aku tolong sekali"


"Tak baik Pakcik" akak merayu lagi terketar ketar. "Nanti abang tahu"


"Kalau kau tak bagi tahu macam mana dia nak tahu" Pak Husin jawap sambil menggentel gentel putting akak. Sesekali ditarik tariknya. Sesekali ditekannya ke dalam. Sesekali ?.


Masa tu pertahanan akak runtuh sekali dengan rasa basah dalam kain akak. Yalah akak dah lama tak kena servis dik non. Kena switchnya habislah akak. Diuli ulinya tetek akak yang walaupun dah beranak tiga masih lagi tegang macam anak dara 20 tahun.


"Tegang tetek engkau Milah" Pak Husin mengconfirmkan lagi.


Perlahan lahan ditolaknya badan akak dengan badan dia yang tegap itu ke depan cermin almari baju akak. Nampak dalam cermin tangan dia mengerjakan tetek akak. Tak lama lepas tu kain kurung akak mengelongsor ke bawah meninggalkan seluar dalam hitam aje. Dalam cermin tu nampak tangan dia dah menjalar ke dalam seluar dalam tu. Malu akak nak tengok.


"Ahhhh" keluar keluhan dari akak bila terasa kelentit akak disentuhnya.


"Besarnya kelentit kau" bisik Pak Husin kat telinga akak. Lepas tu dirabanya seluruh cipap akak.Terasa dikuaknya bibir cipap.


態anyaknya air kau" dia bisik lagi. Dihulurkan jari dia ke dalam cipap akak.Disorong tarikkan jari hantu dia tu.


"Pakcik, Milah nak". "Milah tak tahan" tak sedar akak mintak pulak.


Lepas tu akak dapat rasa lidah pak Husin menjalar turun di belakang badan akak. Geli stim akak dibuatnya. Dalam cermin tu nampak dia dah mengcangkung kat belakang akak. Seluar dalam akak ditariknya turun. Terasa kedua dua punggung akak digigitnya perlahan lahan. Lidah dia turun lagi dan dijilatnya belakang lutut akak. Sedapnya tak tahu akak nak gambarkan.


Inzal akak.


Lepas tu badan akak dipusingkannya membuatkan muka Pak Husin betul betul mengadap cipap akak. Disuanya lidah dia kat situ sampai akak tak sedar menarik kepala dia melekap kat cipap akak. Entah macammana akak dibaringkan ke katil. Dikuakkan kedua dua peha akak, maka terpampanglah cipap akak yang dah lecun tu. Akak tutup mata akak dengan lengan pasal terasa malu . Yalah entah apa rupanya pasal dah tiga kepala budak keluar kat situ. Dah lama jugak akak tak trim bulu akak.


Tiba tiba akak rasa ada benda basah lembut menjalar kat cipap akak. Tahulah akak lidah Pak Husin tengah bekerja bila terdengar sekali sekala bunyi 憇lurp,slurp? Itulah kali pertama cipap akak dijilat. Laki akak tak pernah buat pun selama 15 tahun kitorang kawin. Jari hantu je yang menggesel kat situ. Sedap betul akak rasa masa kena jilat tu, orang tua ni banyak pengalaman rupanya. Entah entah belajar masa kena hantar pergi Congo dulu. Sekali tu dikemamnya kelentit akak maka apalagi melolonglah akak . Akak kepit kepala dia dengan kaki akak. Entah berapa kali akak inzal masa tu tak dapat akak ingatkan lagi. Menggigil akak engkorang tahu. Tak pernah akak kena teruk macam ni.


Pak Husin lepas tu merangkak naik ke atas dan akak tengok mulut orang tua tu basah semacam je macam orang kena gila babi aja. Diciumnya akak, rasa masin masam payau mulut orang tua tu. Berlawan lidah kami masa tu, ditolaknya lidah dia sampai nak kena anak tekak akak. Lepas tu dia turun sikit dihisapnya tetek akak kiri kanan. Disedut sedutnya putting akak, kekadang tu digigitnya. Celah ketiak akak pun dijilatnya. Bengkak semacam tetek akak lepas tu.


Habis tu Pak Husin naik ke atas pulak, dia macam duduk kat depan akak. Apalagi terhidanglah konek dia depan mata akak. Besar betul konek dia lebih kurang dua kali konek laki akak. Berdenyut denyut kepala konek masa tu. Disuanya konek dia kat mulut akak. Akak yang tak pernah mengulum konek ni tak tahulah masa tu apa nak buat. Yalah yang laki akak punya nak tengok pun susah sedar sedar dah masuk je. Akak bukalah mulut akak bila dia gesel konek dia dua tiga kali kat bibir akak. Terus ditonyohnya konek dia masuk. Sekali tu masa ditariknya keluar, akak jilat kepala dia lepas tu akak jilat sepanjang konek dia terutama kat bahagian bawah. Sepanjang urat konek tu lidah akak ikut. Pak Husin lepas tu suruh akak jilat telur dia, akak ikutkan aje walaupun bulu dia yang berserabut tu menyesakkan hidung akak je. Sekali tu akak kemam telur dia sebelah apalagi mengadoi orang tua tu dibuatnya.


Pak Husin lepas tu tolak akak suruh baring semula. Dia duduk kat celah kelangkang akak. Kaki akak diangkat kedua dua ke atas lepas tu akak dapat rasa dia menggesel gesel konek dia kat kelentit akak. Lepas tu dia pandang akak dan dengan perlahan lahan konek dia masuk ke lubang cipap yang dengan lahap menyambutnya. Agaknya pasal air dah banyak maka dengan senang dia masukkan sampai santak. Akak pun bukan anak dara lagi. Dia buat macam pusing pusingkan konek dia kat dalam tu agaknya nak kasi lebih mengenali antara satu sama lain. Ataupun nak buat lubang akak dapat adjust dengan konek dia yang besar tu.


Dengan tangan dia memegang kedua dua belah kaki akak, dia pun mulalah sorong tarik konek dia. Sedapnya dik non. Habis cadar akak tarik sebelum akak paut tengkok dia pulak. Sekejap tu dia diamkan kat dalam tu. Sekejap tu ditariknya konek dia keluar sampai tinggal sikit kepala kat dalam sebelum ditonyohnya masuk sampai ke pangkal membuatkan bulu bertemu bulu. Mulut akak tak berhenti henti mengeluarkan sound effect masa tu. Sekali tu kaki akak bertaut kat belakang dia dengan tangan akak memaut tengkuk dia. Apalagi sesekali tu terangkat badan akak dari katil.


Lama juga akak kena balun . Sampai dah banyak kali dah tak terkirakan. Cup cap cup cap bunyi projek piling kami. Tiba tiba Pak Husin mendengus " Milahhhhh, aku nak sampaiiiii".


"Milahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh" Pak Husin jerit sambil mencabut konek dia dari cipap akak. Bersembur air mani dia kat atas perut akak, ada yang sampai lubang hidung akak. Agaknya bahana bertahun tahun diperamnya. Banyak betul air mani orang tua tu sampai penuhlah pusat akak. Terjelepuk dia kat sebelah akak menelentang.


Kedua dua kami diam memandang syiling. Nafas kami je kuat kemengahan. Pak Husin lepas tu toleh kat akak, disapunya air mani yang kena kat hidung akak dengan tersenyum. Akak senyumlah balik. Akak pegang konek dia dan akak urut urut biar habis semua air mani dia keluar. Lepas tu Pak Husi tarik akak dan akak letaklah kepala akak atas dada bidang dia tu. Romantik gitu.


Mulai hari itu boleh kata hari hari kami buat. Tak sabar akak tunggu budak budak tu pergi sekolah. Pergi je bas sekolah tu muncullah kekasih veteran akak tu kat muka pintu. Tutup je pintu tu macam bohsia jumpa bohjan je kami berdua. Semenjak hari tu Pak Husin dah jarang tengok kebun dia di Semenyih. Buat apa kata dia, kat sebelah rumah pun ada kebun yang ndak dikerjakan.
read more
0 comments

Fasha nafi mencarutkan wartawan



KUALA LUMPUR, 25 JULAI 2008: Kalau diperhatikan, agak luar biasa kehadiran wartawan ke sidang media Akukah Tanggang yang dihadiri pelakon Fasha Sandha di Restoran Ole-Ole, Bali, Sunway Pyramid, petang semalam.


Selain wartawan hiburan yang biasa membuat liputan, beberapa pengarang daripada media berpengaruh turut kelihatan.


Ironinya, difahamkan, mereka bukanlah hendak menulis cerita tentang pelakon itu sebaliknya hendak bersemuka dengannya berhubung beberapa isu dan gosip seperti bermulut lancang, mengada-ngada dan suka berdolak-dalik.


Antara yang kelihatan termasuklah Nizam Kring Kring (Pancaindera), Abie Abdullah (Metro Ahad), Hafidah Samad (NST), Tengku Khalidah Tengku Bidin (Kosmo!), Ramlah Zainal (Harian Metro) serta Haji Saharudin Musthapa (Utusan Malaysia).


Apa yang diperhatikan sekarang, Fasha yang dulunya dianggap Darling dalam dunia hiburan kini melalui pelbagai reputasi yang keji gara-gara pelbagai gosip yang 'diciptanya' sendiri.


Antaranya, dia dikatakan merosakkan hubungan percintaan orang lain, mengganggu rumah tangga rakan artis, suka bertukar-tukar pasangan, kuat mabuk, mengajar wartawan cara-cara menulis berita dan terbaru, memaki hamun wartawan serta editor gara-gara melenting dengan gosip cinta.


Jadi semalam, di depan wartawan, Fasha disoal bertubi-tubi tetapi dia tetap menafikan apa yang berlaku walaupun ada ketikanya dia kelihatan tergamam. Sesekali, dia masih masih tersenyum dan ketawa kecil.


Berikut antara jawapan Fasha:


A) Berhubung gosip menjadi punca perpisahan pelakon Nora Danish dan Rizal Ashram...


"No comment. Bla, bla bla..."


B) Berhubung akan digam akhbar dan majalah arus perdana gara-gara sikap mulut lancang dan berdolak-daliknya...


"No comment, tak ada official letter pun? Bla, bla, bla..."


C) Berhubung carutkan wartawan hiburan...


"Carutkan? Demi Allah saya tak pernah melakukan demikian, sebab saya seorang yang berfikiran dan ada perasaan. Tapi apabila ada orang mengaibkan keluarga saya, saya akan stand for my right. Bla, bla, bla..."


D) Berhubung pihak istana menolak hubungannya dengan 'Tunku I'...


"No comment. Bla, bla, bla..."



E) Berhubung komen ibunya dalam akhbar tabloid yang mengesahkan dan merestui hubungannya dengan 'Tunku I'...


"Ibu saya tidak pernah memberikan statement itu. Ia tidak benar (fitnah), bla, bla, bla..."
read more
0 comments

Kisah Suatu hari..hampeh

"Sekumpulan lelaki berada di bilik persalinan di salah sebuah kelab exclusive lagi mewah di pusat bandar, setelah keluar dari gym, tiba-tiba kedengaran deringan Handphone di penjuru bilik tersebut. Seorang lelaki menjawap panggilan itu dan terjadilah perbualan sepert berikut…



“Hello?”
“Abang, nie sayang nie,”
“emmm… “
“Abang masih ada di kelab lagi ye?”
“Iya.”
“sayang sekarang nie berada di shopping complex dua block dari kelab abang tu. Sayang ada nampak kain sutera terbaru… cantik bang, boleh ke sayang beli?”
“Berapa harga nya?”
“Cuma $1500.00 aje”
“O.K, belilah kalau memang awak dah suka sangat”
“Ahhh thanks bang dan tadi sebelum datang sini sayang ada singgah di Cycle & Carriage dan tengok Mercedes model terbaru 2001. Sayang suka kat satu model tu. Dan sayang dah bincang dengan jurujualnya dan dia setuju nak bagi good price… lagipun elok juga kita tukarkan dengan BMW yang kita beli tahun lepas tu..”
“Berapa harga yang dia bagi?”
“Cuma $280,000… “
“O.k tapi pastikan harga tu dah on the road.”
“Great!, before we hang up, ada satu perkara lagi… “
“Apa?”
“Abang jangan terkejut pulak, sayang dah semak akaun bank abang dan… pagi tadi sayang singgah di pejabat ejen hartanah dan sayang dapat tau rumah yang kita tengok tahun lepas tu, sekarang nie untuk dijual!! Abang ingat tak? Rumah yang ada swimming pool bentuk love tu, ada taman orkid kat belakang, berhadapan dengan pantai tu.. cantik kan bang.”
“Berapa harga yang mereka minta?”
“Cuma $740,000… o.k kan bang, dan sayang tengok dalam akaun kita boleh cover harga tu.”
“Eloklah kalau macam tu, confirm cepat sebelum orang lain beli, tapi cuba dapatkan harga $700,000. OK?”
“OK, abang sayang, terima kasih bang, kita jumpa malam nanti ye!! I Love You !!!”
“Bye… I Love you too… “
Lelaki itu berhenti bercakap, menutup flap handphone… .sambil mengangkat tangan yang memegang handphone tu dan bertanya pada yang ada dalam bilik tersebut:

“ADA SESIAPA TAHU KE HANDPHONE NIE SIAPA PUNYA?”
read more
0 comments

Cartoon Baywatch

read more
0 comments

Pencuri getah

Satu lagi kisah yang tak dapat aku lupa di zaman remajaku ialah kisahku menangkap si pencuri getah, kejadian itu sering terjadi pada hari Jumaat semasa tak ada orang langsung di kebun datukku. Beliau selalu komplen yang getah di cawan habis dikopek orang, memang kebiasaannya tidak semua susu getah akan diambil untuk dijadikan getah keping malah sebahagian akan ditinggalkan dalam cawan susu untuk dijadikan getah buku yang selalunya diambil semasa proses menoreh dilakukan keesokkan harinya. Datuk mencadangkan supaya aku dan kawan-kawan mengendap untuk melihat siapa yang mencuri dan melaporkan kepadanya untuk diambil tindakan, beliau juga berjanji untuk memberi sedikit ganjaran bila kecurian getah buku ini dapat diatasi.


Aku, sepupuku serta dua orang rakan lagi melakukan intipan pada suatu hari Jumaat (jawabnya misslah sembahayang). Menjelang tengahari sewaktu semua orang telah pulang kami mengambil tempat menyorok yang strategik sambil menantikan kedatangan pencuri atau orang yang berkenaan. Selepas menunggu hampir setengah jam, terdengar bunyi basikal berhenti di tempat pengumpulan susu, kami meninjau dan mendapati dua orang budak perempuan India turun dari basikal sambil melihat sekeliling memastikan tiada orang lagi di situ. Kedua-duanya bercakap-cakap dalam bahasa yang tidak kami fahami lalu setiap seorang mengeluarkan uncang untuk mengisi getah-getah yang bakal diambilnya. Kedua-duanya berpecah mengikut barisan pokok getah lalu hilang dari pandangan mata kami.


Kami berbincang mengatur strategi macam mana nak tangkap budak perempuan India tu, akhirnya mengambil keputusan sepupuku dan seorang lagi menangkap budak perempuan yang lebih besar, seorang menunggu di tempat basikal di sorok dan aku menjejaki budak perempuan yang kecil. Bila terdengar isyarat barulah kami akan bertindak. Aku menyusuri budak perempuan kecil tu perlahan-lahan supaya dia tidak perasan yang dirinya telah dikepung, tiba-tiba aku terdengar jeritan….Tangkap, tangkap pencuri…..apa lagi aku meluru keluar ke arah budak perempuan yang terkejut mendengar teriakan. Di sebelah bawah ladang aku mendengar bunyi orang berlari sambil teriakan untuk mengepung, mendengarkan suara budak perempuan besar, si kecilpun turut lari ke arah belukar yang lebih tebal dan aku terus mengejarnya.


Budak perempuan tu hilang dalam belukar di hujung kebun tapi aku terus mencari di sebalik daun ribu-ribu yang merimbun di situ. Aku mendiamkan diri sambil meniarap di tanah melihat di celah-celah semak, tak jauh di sebalik pokok Halban yang berbanir besar aku nampak baju yang berwarna kemerahan, aku terus berpusing untuk datang dari arah belakang dan setelah dekat terus menerkam dan merebahkannya ke tanah di celah perdu halban itu. Budak perempuan tu menggigil ketakutan sambil membawa tanganya ke dada. Dia memakai blouse merah dengan bunga kekuningan dan berseluar pendek biru muda. Tolong jangan tangkap saya, saya janji tak buat lagi…awak curi getah ya, jerkahku sekarang saya nak bawa awak ke polis….tolong abang tolong jangan kasi polis sama saya, saya janji tarak buat lagi. Aku lihat badannya menggeletar dan bahagian kangkang seluarnya basah agaknya terkencing kerana terlalu takut. Ok, boleh saya tak kasi sama polis tapi awak kena ikut saya punya mahu, boleh…bole…apapun bole asal tarak polis juga. Bukak awak punya baju kasi letak atas itu tanah…dia bangun berdiri dan menanggalkan bajunya sambil membentangkan bajunya di atas tanah di celah banir halban. Aku lihat badannya yang kehitaman itu dengan dadanya yang masih leper cuma di kawasan puting teteknya telah mula nak membengkak.


Sekarang kasi bukak awak punya seluar pulak perintahku, dia terkejut tapi mula menanggalkan seluarnya, kasi buang awak punya seluar dalam juga kataku dan baring atas itu baju. Budak perempuan India tu dah telanjang bulat aku lihat pantatnya membulat naik di kawasan tudun tapi masih kecik benar tanpa ada sehelai bulupun lagi yang tumbuh. Dia berbaring di atas bajunya sementara aku membuka seluarku pula, matanya terbeliak bila melihat batang pelirku yang dah mula tegang dan tak pasti apakah yang bakal aku lakukan kepadanya. Aku tak bukak baju dan datang menghampirinya, aku menguakkan kangkangnya supaya terbuka luas sambil mengusap-ngusap kepala koteku kepada alor cipapnya, tiba-tiba dia terkencing lagi agaknya terlalu takut, aku tak peduli terus mengusap-ngusap kepala koteku pada rekahan pantatnya yang hitam. Aku menguak sikit bibir pantatnya dan terlihat bahagian dalamnya cukup merah, aku letakkan kepala koteku betul-betul pada mulut pantatnya dan dengan sekali henjut aku tekan sekuat mungkin, aku tarik dan tekan lagi, tarik dan tekan lagi sehingga terbenam setengah batang pelirku dalam pantatnya yang kecik tu. Dia terjerit-jerit….ayo ma…ayo pa dan aku terus mengasak bertubi-tubi. Pantatnya berdarah, tahulah aku dia masih dara tapi aku dah tak peduli lagi si pencuri mesti dihukum, aku hentak lagi bertalu-talu, memang payah nak masuk sebab dia tak ready dan takut pulak tapi akhirnya batangku masuk juga sampai ke dasarnya. Dia mula menangis sebab sakit agaknya, aku terus mendakap badannya sambil menggesel-gesel batang koteku dengan biji kelentitnya. Tak lama aku rasa ada air yang keluar dan lubang cipapnya mula licin dan memudahkan pergerakan keluar masuk batang pelirku.


Aku menyangkut kakinya atas bahuku dan terus melakukan tojahan demi tojahan, aku lihat kepalanya oleng ke kiri dan kanan sambil mulutnya berbuih….ama….ama….ama itu aje yang aku dengar. Aku kian melajukan pergerakan keluar masuk koteku bila merasakan telah ada air mani yang terkumpul di pangkal batang pelir. Aku menurunkan kakinya dan menyuruhnya mengapit punggungku, aku terus menikam bertubi-tubi dengan laju dan tikaman akhir ku benamkan sedalam mungkin sehingga terangkat punggungnya dan crit…crit….critttt air maniku memancut dengan deras dalam lubang pantat dan menyembur di pangkal rahimnya. Dia tersenggut-senggut menahan asakan sambil tangannya memeluk badanku dengan kuatnya, aku dapat rasa dinding pantatnya mengemut-ngemut batang pelirku tapi aku tak pasti sama ada dia mencapai klimaks atau tidak. Aku biarkan seketika koteku terbenam dalam cipapnya dan hanya mencabut setelah aku pasti tiada lagi air yang keluar, bila keluar sahaja batangku pantatnya berbunyi….plop agak perlahan dan lubangnya tercopong agak lama sebelum merapat semula. Ku lihat air mani meleleh keluar berwarna kemerahan akibat darah daranya yang terpokah sebentar tadi. Aku mengesat cipapnya dengan tuala kecil "good morning" lalu menyarungkan seluar dalamnya terus aku suruh dia memakai semula seluar dan bajunya yang telah bertepekkan dengan kesan-kesan mani dan darah dara, mujur juga warna bajunya agak merah jadi tidaklah begitu ketara. Aku pegang tangannya dan cakap…saya sudah hukum awak sebab curi saya punya getah…ini kali awak boleh lepas….saya tak kasi awak sama polis. Nanti balik terus mandi dan cuci ini baju faham, dia angguk, aku capai tangannya lalu membawanya ke tempat pengumpulan getah.


Semasa berjalan tu aku tanya dia sekolah lagi ke tidak, dia jawab sekolah dalam darjah enam dan yang sorang lagi tu kakak dia sekolah dalan tingkatan tiga, habis tu kenapa curi getah dia jawab untuk buat belanja tambahan “appa” kasi duit tak cukup. Aku cakap lain kali datang jumpa atuk aku minta kerja kutip getah sekerap di hujung minggu duit dapat dan orang tak marahpun, dia angguk. Sampai saja kat bangsal pengumpulan getah aku tengok sepupuku dan dua orang lagi sedang mengeroyok budak perempuan India yang besar. Budak tu dah telanjang habis dengan cipap hitamnya bertambah hitam disebabkan bulu-bulu pantat yang tumbuh di sekitar bibir kemaluan dan tundunnya. Teteknya agak besar dan berbuai-buai bila badannya tersenggut-senggut. Ketiga-tiga budak jantan tu bergilir-gilir menojah masuk pantat budak India tu, aku nampak ada kesan darah di bawah cipapnya meleleh jatuh ke pangkin getah, air matanya merambu keluar tapi mulutnya tak bersuara langsung kerana dia menggigit bibir atas dan bawahnya dengan kejap. Melihatkan keadaan kakaknya begitu si adik kembali menggigil dan terketar-ketar, aku cakap apa pasal awak takut, mahu kena adi itu pantat lagi sekali, dia geleng kepala. Aku cakap awak duduk sini diam-diam dan jangan lari nanti bila kakak sudah habis baru boleh balik.


Aku kemudiannya menghampiri mereka dan membuka seluarku semula mana boleh lepas peluang nak rasa kakak dia pulak. Aku suruh rakanku berbaring di pangkin dengan budak perempuan itu di atas, sepupuku memegang kepala dan tangannya sambil mengacu-ngacu kotenya di mulut budak perempuan tu dan aku telah membasahkan batang pelirku dengan air pelicin yang membanjiri kawasan cipapnya, aku meletakkan kepala kote betul-betul di mulut lubang duburnya yang telah basah dengan air mazinya sendiri, dia menggoyang-goyang punggungnya tidak membenarkan lubang itu diterokai. Aku pegang kedua-dua belah punggungnya sambil menekan batang pelirku perlahan-lahan untuk membuka ruang. Maklumlah tentu dia mengemut habis lubang bontotnya tak beri masuk, aku kuak lagi punggungnya sambil menekan kepala butuh di openingnya, dapat lolos sikit aku tekan lagi hingga lepas kepala takuk, kemudian aku sorong tarik sorong tarik, bila lubangnya dah memberi ruang aku menarik nafas lalu ku henyak sekuat hati ke dalam lubang duburnya, koteku menyelinap masuk sampai habis malah aku juga terasa peritnya batang pelirku memasuki dubur daranya serentak dengan itu ia menjerit sekuat hati, mujur tak ada orang kalau tidak dah tentu kelam kabut juga jadinya, secepat itu juga sepupuku memasukkan kotenya ke dalam mulutnya yang terbuka itu dan akhirnya ketiga-tiga lubangnya tersumbat kemas. Aku mengepam dengan segera lubang duburnya terasa begitu hangat bila dikepit, bila terasa hendak memancut aku menarik keluar batang pelirku dan memancutlah air maniku pada mulut duburnya meleleh turun ke pehanya.


Selesai aku mengerjakan bontotnya, rakanku yang sorang lagi turut membenamkan batangnya ke lubang dubur budak perempuan India tu dan kali ini agak mudah sikit sebab lubang tu dan bertambah licin jadi keluar masuk senang sikit tak lama diapun terpancut kat dalam lubang bontot, bila dia menarik keluar kotenya aku lihat air mani turut berjuntai jatuh mengenai buah pelir rakan yang sorang lagi di bawah. Kini giliran sepupuku pula mengasak dan menghenyak lubang dubur sikakak yang aku kira dah kelemasan serta layu tiada lagi rontaan dan raungan cuma terdengar ….ama…amma, kesemua yang lain telah selesai cuma tinggal sepupuku sahaja yang berusaha gigih menojah lubang jubur sikakak tak lama dia mencabut keluar kotenya lalu menojah dengan keras ke lubang cipap sikakak yang terdongak menahan asakan dan tojahan. Aku lihat badan sepupuku terhinggut-hinggut dan kejang tahulah aku dia dah memancutkan airnya dalam lubang pantat sikakak kemudian mencabut keluar batang pelirnya perlahan-lahan dan terus menyuakan ke mulut sikakak yang mengulumnya sehingga tak ada lagi titisan air mani yang keluar.


Sepupuku lantas menyuruh sikakak memakai semula pakaiannya dan memberi amaran lain kali kalau mereka mencuri lagi akan lebih teruk mereka kami kerjakan. Aku menyuruhnya datang berjumpa datukku untuk meminta kerja sambilan hujung minggu mengutip getah sekerap, sebelum menyuruh mereka balik aku memasukkan getah sekerap yang telah mereka curi ke dalam uncang yang mereka bawa dan menyuruh mereka membawanya balik sebagai upah pantat mereka yang telah relah kami kerjakan. Selang dua hari kemudian mereka datang berjumpa datukku meminta kerja sambilan dan mereka dibenarkan berbuat demikian.


Selanjutnya bermulalah episod hubungan intim antara sepupuku dengan sikakak budak India itu tapi aku tak minat dengan budak India tu hanya sekali itu sahaja aku melakukannya tapi sepupuku masih terus mendakapnya dari masa ke semasa. Malah selepas berhenti sekolah kedua-dua beradik tu menjadi pekerja tetap di ladang getah datukku sampai mereka beranak pinak malah pernah menjadi pekerja mithali terutama semasa era sepupuku menjadi pengurus ladang berkenaan. Aku pada masa itu telah lama meninggalkan alam getah dan kampungku kerana bertapa di gedung ilmu di Amerika Utara tetapi kenangan di ladang getah itu sesekali mengusik jiwaku.
read more
0 comments

The right moment to take a picture!









read more
0 comments

Pensyarah berumur

Ini cerita benar berlaku setahun yang lalu. Aku saorang pelajar IPT dan kami pelajar-pelajar perempuan selalu juga menonton vcd blue. Satu hari aku rasa terlalu horny selepas melihat vcd pada malam sebelumnya. Aku memang dah tak tahan tetapi aku belum pernah buat sex. Sebenarnya aku tak ada pakwe lagi. Jadi apa boleh buat, tahan sajalah. Tengah hari tu aku hendak berjumpa saorang pensyarah ku. Dia agak berumur aku rasa dalam lingkungan 40an. Bila aku ketuk pintu aku dengar suara minta tunggu sekejap. Bila beliau buka pintu nampak seperti dia baru pakai baju. Aku minta maaf kerana menganggu. Dia kata tak ngapa hanya dia baru mandi selepas pergi gym tengahari tadi. Beliau kata beliau perlu kuruskan badan sedikit. Memang badan nya agak gempal dan juga gelap sedikit. Aku tutup pintu biliknya dan aku perasan yang zip seluarnya terbuka. Lepas tu dia jemput aku duduk di kerusi set dan apabila dia duduk aku boleh nampak seluar dalam nya melalui lubang zip yang terbuka. Tiba-tiba perasan horny aku datang kembali. Aku pun hairan macam mana pensyarah yang gempal dan gelap ini boleh menaikan nafsuku. Aku mula merancang macam mana nak tackle beliau. Aku pun buat-buat bertanya berkenaan nota yang aku tulis. Dengan cara itu, aku dapat lah berdekatan dgn nya. Aku sengaja mengesel buah dada aku ke tangan nya. Aku mula perasan seluar nya mula membengkak. Aku sengaja jatuhkan pensel aku dan aku tunduk di celah kelangkang dia supaya dada ku tergesel dgn pehanya. Bengkak diseluarnya makin ketara. Aku letakan tangan aku diatas peha nya dan dia pandang kepada ku. Aku dah tak tertahan lagi dan aku terus naik kan tangan ku ke atas hingga menyentuh zakarnya dari luar. Dia baru perasan yang zipnya terbuka. Aku pun tangalkan cangkuk seluarnya. Dia kata dia tak pernah buat ini dgn orang lain tapi kalau aku nak juga, kunci kan pintu bilik nya dahulu. Aku pun bingkas bangun mengunci pintu dan pantas kembali kepada nya. Dia berdiri supaya aku dapat londehkan seluar nya dan sekali dgn seluar dalamnya. Wow, terkejut aku apabila senjatanya tertengak besar dan panjang. Saiznya macam pak hitam dalam vcd blue yang aku pernah lihat. Tak sangka aku orang melayu pun ada yang bersaiz seperti pak hitam. Dan tak sangka aku orang gempal seperti beliau mempunyai senjata begitu besar dan panjang mungkin hampir 10 inci. Aku terus mengusap2 batangnya dan buat blowjob pertama dalam hidup ku. Memang tak mampu aku masukan semuanya. Kemudian dia bangunkan aku berdiri dan terus buat french kiss. Lidah ku dikulum2nya dan aku rasa sungguh lazat. Aku tak sedar bila masanya dia tangalkan semua baju ku. Aku dan dia telah bogel sepenuhnya. Dia turunkan aku supaya aku duduk diatas kerusi dan kangkang kan peha ku. Dia terus menjilat pussy ku. Oh enak nya merasa pertama kali pussy ku dijilat. Oh aku tak tertahan lagi dan meraung2 kesedapan. Aku sampai kemuncak beberapa kali sebelum dia tidurkan aku diatas kerusi. Dia letakan kepala senjata nya besar itu dipintu pussy ku dan terus mencium ku. Dalam kesedapan mencium aku merasa kepala senjatanya memasuki pussy ku. Terasa sedikit kesakitan tetapi french kiss yang yang berahi memukauku hingga terlupa kesakitan di pussy ku. Aku rasa senjatanya memecah dara ku dan terus masuk. AKu rasa pussy ku dipenuhi senjata yang besar dan aku rasa menyucuk hingga ke belakang ku. Oh aku rasa terlalu ghairah bila dia mula keluar dan masukan senjatanya. Dia masuk dgn perlahan dan tarik dgn agak laju sedikit. Dia berulang2 melakukannya. Aku tak tahan lagi ohhhhh ohhhhhhhhhohhhh ohhhhhhhhhhhhhh! Aku climax entah yang keberapa. Hampir 15minit keluar masuk aku rasa badan nya mula mengeletar. ohhhhhhhhh aku rasa pancutan yang kuat kedinding vagina ku. Oh lazat nya..... Aku tak tahu berapa kali dia pancutkan ke dinding vagina ku. Akhirnya aku climax sekali lagi bersamanya. Aku ingatkan telah tamat, tetapi di suruh aku menongeng dan dia bersedia untuk buat doggy. Oh aku pengang batangnya yang masih keras itu dan bantu menunjukkan arahnya. Dia benamkan batang nya perlahan2. Aku rasa pussy ku mengengkang untuk memberi laluan kepada senjata nya yang besar tu. Dia berhenti seketika dan kemudian memulakan pumping keluar dan masuh. Ohhhhhh tak sampai seminit, aku climax lagi dan lagi. Sekali ini aku climax berpanjangan agak lama juga kerana dia masih tidak pancut-pancut. Hampir 15minit aku dah tidak terdaya lagi. Dia cabut kan batangnya dan halakan ke lubang belakang aku. Aku mula rasa takut, tapi aku pasrah juga. Akhirnya senjata nya di tujah ke lubang belakangku perlahan2. Oh mula nya aku rasa tension di lubang belakan ku kerana senjatanya yang besar tu. Tetapi kemudian rasa kesedapan. Dia sorong perlahan2 dan tarik. Tak sampai 5 min aku rasa dia mula mengeletar2 dan akhirnya aku rasa dia pancut dalam lubang belakang ku. Oh aku climax lagi bersama nya. Oh itu lah pengalaman pertama ku dan jangan sangka lelaki gempal tak mampu memenuhi kehendak wanita. Dari hari itu aku selalu berjumpa nya dan kami selalu main. Kalau semasa cuti semester, dia akan ke kuala lumpur dan kami berjumpa disana. Itu lah pengalaman ku....
read more
0 comments

Kene Main

mase aku umur 19 aku duduk belajar kat kolej mase tu aku suke pergi jalan2 sorang diri,satu hari aku jumpa dengan sorang mamat,aku keluar jln2 dengan dia,dia ajak le aku ke rumah sewa dia aku ikut je sampai2 je ramai kawan2 dia kat situ,aku terus masuk bilik dia dan mase tu aku berdua je mula2 die start raba2 peha aku,aku nie suke sex aku biarkan je lah dia mula ghairah dia mula main tetek aku dan aku buka baju untuk dia tatap badan aku dlm 5 minit aku buka seluar aku pun dah mula stim mase tu dia mule rebah kan badan aku dia terus kangkang kaki aku luas2 burit aku dah berair mase tu dia terus main2 dengan jari dia mase tu erhhh...stim gila aku time tu kebetulan aku suka main kelintit dia jilat bijik aku dengan rakus huhhh..arhhh...sedapnya mengerang aku dibuat nya.aku dapat rase yg lidah dia main2 dengan bijik tu hisap jilat,dia gigit biji aku buat aku tambah stim...dia mula jolok jari dia sambil menjilat biji aku..mamat tu bangun dan minta izin memanggil kawan2 dia yg lain aku terus mengangguk kan kepala tanda setuju,bila kawan2 dia masuk aku diminta menongeng(doogy stle)seorang demi sorang menujah burit aku best gila maklumle 5 orang dok main burit aku dok jolok burit aku...sampai berkali2 aku kepuasan..lepas tu bila dah semua puas jolok burit aku diorang main lagi dengan bijik aku yg basah dengan air mani diorang..digosok2 dengan jari sampai aku mengeliat geli...aku tak tahan geli sampai aku mengerang2 minta diberhentikan main biji aku..diorang nampak seronok makin dirayu makin kuat digosok nya sampai air aku kuluar basah luar basa tangan aku di ikat dikatil untuk menghalang aku dari bangun lari aku juga di ikat mengangkang aku mengeliat sepuas hati bila di ikat begitu mamat2 tu gunakan misin viberator main2 di kelintit di tetek aku mengerang pajang aku time tu....huh....geli yg teramat hingga aku terkencing beberapa kali...puas diorang main2 dengan bijik aku diorang merodok lubang burit aku pulak hingga diorang puas tak cukup lubang burit aku dia rodok lubang bontot aku pun turut dirodok dan burit aku rase kebas,aku keletihan dan aku tertidur di situ satu mlm dengan berbogel sepanjang hari.itu lah pengalaman aku yg tak dapat lupa tapi aku tak serik aku tetap pergi jumpa mamat2 tu time aku gersang pasti aku kangkang burit kat diorang suruh main sepuas hati...janji aku seronok.
read more
0 comments

Bestnya kemutanmu

Hai, nama aku salim. Aku ni keje sebagai driver kat sebuah syarikat pengangkutan di sebuah negeri P. Kisah ni berlaku waktu aku mula2 masuk keje kat tempat aku keje sekarang ni. Kat tempat keje aku ni adalah 4 orang pekerja wanita, yang lain semua lelaki. Dalam 4 orang ni adalah sorang pekerja wanita ni yang aku minat sangat. Nama dia Ina. Ina ni dari segi pewatakan dia nampak kasar sikit. tapi bila melihat pada lirikan matanya, ternyata dia seorang gadis yang manja dan ayu. Mungkin sikap dia yang kasar itu terpaksa dia buat - buat memandangkan ina ni keje di kalangan lelaki. So kenalah tegas sikit. Pada awal perkenalan, antara aku ngan dia hanya sekadar orang atasan ngan orang bawahan. kira dia ni macam ketua akulah. Sebab dia yang mengatur jadual kerja aku sebagai pemandu. Nak dijadikan cerita, pada suatu malam tu, ina terpaksa keje syif malam menggantikan sorang staff lelaki yang bercuti. Kira - kira jam 2 pagi, aku menerima panggilan dari dia untuk memulakan perjalanan aku ke destinasi yang sepatutnya. Aku sampai ke pejabat tu kira - kira jam 2.30 pagi. Waktu tu aku lihat dia keseorangan. Sementara menunggu lori sampai, aku bersembang dengannya. Entah mengapa pada malam itu kurasakan terlalu hampir dengannya. Segala masalahku kuceritakan pada dia. Dan dia setia mendengar segala masalahku dan sentiasa memberi peransang kepadaku. Dalam kerancakan kami bersembang, ina menerima panggilan daripada seorang pemandu berkenaan kerosakan kenderaan sewaktu hendak datang bertugas. Oleh kerana tempat kejadian tidak jauh lebih kurang 20km, ina mengajak aku menemani dia ke tempat kejadian. Dalam perjalanan tu, aku melihat ina macam betul2 mengantuk, so aku suruhlah dia tido. Sambil memandu, aku memerhatikan setiap raut wajahnya, ternyata dia gadis yang ayu sekali. Aku pun tidak tahu mengapa, aku dapat rasakan bahawa hatiku mula terpaut padanya. Aku memberanikan diri memegang tangannya. Dia terperanjap dan melarang aku berbuat demikian. Aku nyatakan pada dia, aku berbuat begitu kerana aku mengantuk. Akhirnya bila mendengar penjelasan aku, dia merelakan aku memegang tangan. Tangan dipegang dengan seerat - erat. Sejak kejadian itu, hubungan aku dengan dia semakin rapat. pada dia aku sering meluahkan perasaan dan begitu juga dia. Dia menganggap aku sebagai temannya sedangkan aku menganggap dia lebih dari seorang teman ( teman istimewa lah tu). Pada suatu petang aku menghantar dia pulang kerumah. Sebelum sampai kerumah, aku mengajak ina bersiar - siar di taman yang tidak jauh dari rumahnya. Dan pada petang itu juga aku meluahkan perasaan aku padanya. Dia terkejut dengan kenyataan aku dan menolak lamaranku. Alasannya aku ini suami orang dan dia tidak suka merampas hak wanita lain. Memang aku ini suami orang, tetapi aku tidak pernah bahagia dengan isteriku. Isteriku sentiasa mengongkongku dan dia bukanlah cintaku kerana dia pilihan keluargaku. Cintaku yang sebenar-benarnya ialah pada ina. Walaupun lamaranku ditolak, ina tetap melayanku dengan baik. Pada suatu malam aku bergaduh besar dengan isteriku. Oleh kerana tidak tahan dengan leterannya, aku keluar dari rumah. Apabila keluar dari rumah, aku menghubungi ina dan menyatakan yang aku benar-benar ingin bertemunya. Mulanya dia menolak, tetapi apabila aku nyatakan tentang masalah aku, dia akhirnya bersetuju itu menemani aku keluar. Aku mengambilnya di rumah sewanya kira - kiara jam 11.00malam. Pada malam itu, dia memakai blaus hitam dengan skirt hitam. Sebelum ini aku belum pernah melihat dia dengan pakaian begitu. Biasanya dia pakai t-shirt je, so tak nampaklah bentuk tubuhnya. Tapi malam itu setiap lekuk tubuhnya dapat kulihat dengan jelas. Payu daranya yang besar menambahkan keghairahanku di malam yang sejuk itu. Aku membawanya makan malam. Dan setelah selesai, aku membawa dia berjalan di tepi pantai. Sesampainya aku di pantai, hujan mulai turun. Aku mengambil keputusan bersembang dengannya dalam kereta je. Oleh kerana suasana begitu sejuk, aku mengambl peluang memegang tangannya. Dia tidak membantah, kerana mukim dia juga kesejukan. Namun tak tahu mengapa, apabila memegang tangannya, nafsukan semakin ghairah. Aku memberanikan diriku mencium pipinya. Dia cuba mengelak tapi aku tetap mencium pipi dan bibirnya yang nipis itu. Nafas semakin turun naik. Aku dapat rasakan yang dia mula ghairah dengan tindakanku. Aku terus menggomoli bibirnya sambil tanganku mula menjalari tubuh. Dia menepis tangan dan melarang aku berbuat begitu. Oleh kerana dah tahan, aku tetap berusaha. Akhirnya aku berjaya memegang payu daranya. Ku ramas - ramas payu daranya yang besar dan pejal itu. Emm..emm..dia mula merengek. Aku membuka butang blausnya dan mengangkat branya keatas. sekarang apa lagi terpampanglah depan mata aku, dua biji gunung yang terlalu indah, besar dan pejal. Terus saja aku nyanyot payudaranya. Dia dah mula mengeliat. Batang aku lak dari tadi lagi tegang. Dalam keasyikan itu, jari jemariku mula mencari pussynya. Ku buka butang skirtnya, dan kemudian ku selak hingga keparas peha. Aku seterusnya terus menarik seluar dalamnya. Sekarang ini terpaparlah pussynya yang tembam dan besar itu. Aku kini berada betul - betul di celah kelangkangnya. aku mula menjilat pussynya. ina semakin tak tentu arah, dan dia mencapai klimaksnya. Aku dah tak tahan lagi, kuletakkan batangku betul2 di celah belahan pussy ini. Kumasukkan perlahan-lahan batangku. Sambil memandang pada raut wajah ina yang dibawah sedar itu. Kutusukkan lagi, dapat kurasakan seperti ada sesuatu yang menghalang tusukanku. Mungkin itulah daranya. Aku tusukkan lagi sehingga aku berjaya memasuki semua batangku ke pussy ina. Pada ketika itu, ina menjerit kesakitan, dan cuba menolakku. Aku terus memeluk erat tubuh ina dan memulakan dayungan sehingga aku mencapai klimaks. Air maniku kupancutkan kedalam rahim ina. Ina menangis dengan apa yang berlaku. Aku berjanji akan bertanggungjawab di atas keterlanjuranku. Kini sudah setahun ina menjadi isteriku yang sah. Setiap malam bagiku terlalu indah. Kemutan ina tidak pernah berubah seperti pertama kali aku bersamanya. Ina, abang sayangkn ina. Ina lah cinta pertama abang. Walaupun terpaksa berkongsi kasih, KAulah isteri yang benar-benar memenuhi citarasaku dan yang benar2 memaamiku. Sekian. ceritaku...
read more
0 comments

Teruna aku hilang kat budak asli

Bila aku ingat2 balik pengalaman aku yang pertama hilang teruna, aku gelak sorang2. cite die macam nie, aku ade kenal ade awek asli ni, muke cun xde rupe orang asli, sebijik macam cine mase aku keje kilang dekat dengan pekan Ipoh. Aku nie boleh dikatekan hensem jugak la sb aku kacukan cina melayu. aku keje kat bahagian packing, kat kilang tu ade leader contrack untuk pack barang untuk export. hari pertama aku masuk aku gerun jugak la. yealah tempat department aku ni 90% perempuan. so hari pertama aku jadi pemalu la ktekan. so awek leader nie slalu perhatiken aku bwat kje, leader la ktekan msti la bg tunjuk ajar kat orang baru. Aku nie ikut la ape yang die tunjuk. Seminggu aku kje, mase petang orang duk siap2 nak balik.lupe palak aku nak bagi tau nme awek leader tu.Name die nana bru 20 mse tu. sambung balik. nana suruh aku tunggu sat sb ade bende nak cakap kat aku, aku pun tunggu la die anta laporan semue ape pas tu die kluar dri ofis. die datang dekat aku pas tu bawak aku kat tepi kontena, aku ikut jea la. aku tnye knape, die bagi tau die geram kat aku mse mule2 tgk aku masuk, die kte dlam banyak2 budak baru aku die tengok paling baik, die nak kawan ngan aku, aku ingatkan die tarik aku pegi blkang kontena nak bwat ape, rupe2 ckap pasal itu jea ngan ambik no fon. mankuk btul la nana nie aku kte dalam ati, takat nak ambik no fon kat kantin pun bleh. Lepas dari hari tu die kerap call ngan mesej kat aku, sampai la aku brenti kje kat pulau langkawi, die contact aku jugak. aku dah jauh aku pun saje la sembang lucah dengan die, die lagi pro dri aku. aku cakap lakat die birthday die yg ke 21 die nak ape dari aku... boleh pulak die cakap kat aku die nak kulum batang aku macam ice-cream sampai meleleh air liur aku, pas abis kulum die nak aku rogol laju2. teperanjat jugak aku dbace mesej die. aku cakap la kat die, aku bwat btul2 bru tau, die kte jangan cakap jea, bwat la klu berani . saya cabar. aku kate dalam hati nak kene budak nana nie. mase aku nak cuti raye aku set la kat die nak jumpe budak asli ni. die kte ok tpi die sound kat aku klu nak jumpe lps bulan puasa, die cakap orang melayu xbleh sex pade siang hari pada bulan puasa. teperanjat aku die cakap macam tu, malu pun ade. jadi aku tunda la pada hari raya ke 3 petang.kg die kat ngan kampar jalan nak pie lata kijang. aku suruh die tunggu kat simpang masuk rumah die, malas nak ambik umah die dalam sangat nak masuk lalu kut kebun getah pas tu klape sawit plak baru sampai kg die. aku sampai jea kat simpang nak masuk umah die, die dah tunggu ngan adik die, die pki baju fit ngan sluar jean. aku sruh are die naik moto aku, adik die senyum jea kat aku lain mcam, yealah adik die kenal aku sb adik die kje tmpt kje aku tu jgk dlu. mkin aik die teperanjat aku kuar ngan kakak die. aku pun tyela die nak pie mne, die cakap die xkisah, die ikut jea kmane aku nak bawak aku pun pie la kat pekan tapah, mse tu bru kul 5.30. aku boring kat pkan tapah, yealah bkan ade ape pun. jadi aku ajak pie T.Intan, Die ok jea, aku pun bawak la die pie sne, smpi sne da dekat ngan kul 7. aku pun bawak jalan2, mkan2 ngan aku bli baju untuk aku sehelai.dah pkul 9 aku tengok ari dah macam nak ujan. mampus aku kali nie aku ckap kat die. yelah umah die dah la jauh,. Aku ajak ladie balik, sampai jea kat tapah ujan lebat gile, aku pun lepak la kat estet kat ngan mambang diawan. aku tngok kiri kanan kebun klape sawit orang pun xrmi yealah mse tu dah kul 10. aku tengok line clear aku pun cube2 la rapat duduk kat die buat2 sejuk. aku pun letak la tangan aku kat bahu die, die pun sejuk bwat dono je. aku pun cakap kat die aku nak rabe tetek die, die cakap mane boleh. nak rabe la tetek sendiri, pastu aku cakap kat die yang aku nak tutut die kte aku x brani. aku trus pegang diepun bwat la mengade2 macam jerit, aaaaaaaaaaaa...... mati saye, aku pun main la tetek die, lame jugak la aku pun bru pertama kali dapat pengan , sampai die sound kat aku dah la tu boring la, cibai aku kate budak nie. aku pun brenti main. aku bawak moto lagi sampai dekat pertengahan jalan hujan balik aku pun tengok x de bas stop dah, aku redahla sampai dekat simpang nak masuk ke latar kijang, kat situ ade bas stop. pas tu aku cakap kat die macam mne nak redah ujan lebat nie klu nak redah. pastu die cakap kat aku dekat dengan latar kijang die ade sepupu. so die kate klu nak tumpang tido sepupu die xkisah. aku pun ok jea lah sb dah sejuk. sampai jea aku kat umah sepupu die. die trus ajak aku dan nana masuk. aku pun segan2 masuk la, umah tu ok la. aku tgok ade astro smue siap, hebat jugak orang asli ni aku cakap dlam hati, pas tu suami sepupu die bagi aku tuala suruh mandi sebab dah kene hujan. aku pun mandi la . pastu aku sembang2 ngan laki sepupu die sambil minum kopi sementare die mandi. siap jea die mandi aku dk sembang skali la. tapi kadang2 diorg gune bahasa dio rang aku pun xpaham. pas tu diorang bagi la bilik tmpt aku nak tido, aku ingat aku ngan nana tido asing. tapi tdo satu bilik, yahoo.... aku pun masuk la bilik ngan die. aku pki kain pelikat xbebaju , si nana cume pki kain batik jea. sampai jea dalam bilik aku pun duk la satu selimut ngan nana. die diam jea aku nie mane boleh tahan, yealah batang aku mencanak naik sb pertama kali tdo satu bilik ngan pompuan pas tu satu selimut plak. mule2 tu aku nak kiss mulut die xpi die xmau, aku pun main la tetek die . sebelah aku isap puting sebelah lagi aku ramas. pas tu aku aku ramas pantat die, die bwat biase jea aku pun bengang la. yealah aku bace cite dalam ni smue kate klu pegang pantat pompuan die akan mengerang sedap, tapi die bwt biase jea. aku pun selak kain die nak jilat pantat die plak, aku selak jea aku cube cium, aku cium btul2 dekat lubang pantat die, nak pitam kpale aku cium bau pantat. bau die hangit, tengik menusuk kepala macam bau blacan pun ade jugak. akupun diam kejap, aku gosok2 pantat die, mak datuk bulu tebal gile xpenah cukur kut, aku duk kelintir2 dalam selimut tu sampai berair tpi bibir pantat die, tpi die tetap diam jea. aku geram la jugak. aku pun cube la nak jilat pantat die, nak rase jugak pantat nie rase macam mane, aku jilat ckit. xrase ape2 pun aku jlat trusla pantat die, yang aku syok tu bru die mengerang, tapi pelan la. aku pun makin ghairah jilat, aku dah sronok plak bau pantat die, pas aku jilat aku cakat nak rogol die, die kate ok, tapi masuk pelen2. aku pun selak kain aku, batang aku mase tu dah memang stim gile, aku pun kangkangkan die, aku letak batang aku kat pantat die. aku tekan2 tapi x masuk aku kate dalam hati aku mane la lubang pantat nie, aku tekan lagi x masuk, sampai die sound aku " bukan, Nie Bukan, " Aku mase tu dah malu dah, pastu die cakap kat aku.yang tekan kat bijik kelentit die bwat ape, lubang pantat kat bawah cik abang oi, layen kali xtau tanye" pundek btul la xpasal2 aku kne sound. die pegang batang aku hala kat lubang pantat die aku pun jolok la. aku jolok xmau nak masuk abis plak, kantoi lagi aku cakap dalam hati aku. pastu die cakap kat aku jangan redah jea, sakit la pantat klu jolok trus. aku pun bwat bodo tnye die macam mane. die pun bagi tau . jolok sikit, pastu tarik balik pas tu tekan tarik dan seterusnye. aku pun bwat la bru masuk abis, dah masuk aku ingat tak sampai 2minit aku nak pancut dah, mane bleh tahan batang aku bru first time mrase pantat. aku masuk rase daging dalam pantat die lembut mengurut2 batang aku siap ngan panas lagi. aku pun xtahan nak pancut aku trus tarik pancut kan perut die. die sound aku trus ape iz ni nanti kantoi la sb kne kat kain batik die pki. aku diam jea sb malu. pastu aku pie basut batang aku. aku cakap kat dalam hati, aku nak lagi yealah baru nak layan dah pancut awal plak. aku pun kangkang kan die balik. pastu aku jolok balik, mse round 2 bru best, aku asak die sampai die ah..ah..ah..ah. aku sound die balik, jagan jerit kuat sangat nanti sepupu die dengar plak, die kte kote iz ni xpanjang sangat tapi besa sangat pada die. aku asak die sampai aku pancut, mase tu dah nak kul 5pg. pastu aku cakap kat die yg die dapat terune aku, diekate die tau dah,, sebab aku xtau pape nk romen. die pegang batang aku pas tu die kate adik abang nie besa tapi xcukup panjang, klu panjang 1 inci lagi best la. aku diam je tengok ape yang die nak bwat, pastu die baringkan aku . die cakap die nak tunjuk macam mane orang berpengalaman bwat sex. die duduk atas aku pastu die masukkan batang aku kat pantatn die, die henjut aku kuat gile, batang aku bkan rase sedp dah tapi perit keliling sb die ganas gile, pinggang aku xtau nak kate la sakit dah die duk kat ctu. die asak aku sampai aku mintak berenti, tapi die bwat xtau die kate biar sampai die puas bru die stop, aku pkir die nik dah naik gile. tadi die kte batang aku besar, las2 die henjut aku sampai rse nak putus batang aku. pastu aku dapat rase pantatdie kemut gile2 batang aku pas tu rse macan panas batang aku kat dalam pantat die, aku tau die dah klimax, die trus peluk aku , batang aku ade dalam pantat die lagi, bepeluh2 die, aku pun penat gile tahan sakit heheheh.... Lepas die dah ade tenaga die cabut batang aku die tengok batang aku, die kate kat aku bru tau kote iz nie ngan nana, nana keje ka die sampai jadi cendawan busuk heheheh.... aku dalam hati bengkek jea.. pastu aku pki kain ngan die, kemas2 bilik, pas tu pie mandi, terus balik hantar die. korang tunggu plak episod ke dua aku kne lanyak ngan adik die skali ngan kawan2 die, orang asli sex kuat wooo, sib baik mase diorang lanyak aku tu aku mabuk diorg bagi aku air ape tah. tunggu tau
read more
0 comments

Soalan Licik...Jawapan Cerdik

Seorang guru, Cikgu Murni (Umur: 22) menghadapi masalah dengan salah seorang muridnya (Abu). Lalu guru ini bertanya kepada murid tersebut : “Apa sebenarnya masalah awak, Abu?”

Lalu Abu menjawab, “Saya terlalu cerdik untuk berada di darjah 4, kakak saya menduduki UPSR dan saya lebih cerdik dari dia, maka saya seharusnya berada di tempat yang sama juga!”.

Cikgu Murni dah tak tertahan. Dia bawa Abu ke pejabat pengetua. Sementara Abu menunggu di ruang tamu, Cikgu Murni terangkan keadaan tersebut kepada pengetua. Pengetua mengatakan yang dia akan berikan ujian kepada Abu dan jika Abu gagal menjawab, maka Abu harus kekal di darjah 3 dan berkelakuan baik. Abu dibawa masuk ke pejabat Pengetua dan Cikgu Murni terangkan pada Abu dan Abu bersetuju untuk ambil ujian yang akan diberikan.

Pengetua: Apa 3 x 3?
Abu: 9
Pengetua: Apa 6 x 6?
Abu: 36

Pengetua terus bertanyakan soalan2 berdasarkan tahap pencapaian murid2 UPSR dan si Abu mampu menjawab tiap soalan yang diberikan. Lalu pengetua memandang Cikgu Murni dan berkata, “Saya rasa murid ini sepatutnya berada di darjah 6″, Lalu Cikgu Murni berkata pada pengetua, “Saya ada soalan saya sendiri, boleh tak saya ajukan pada Abu?”. Pengetua dan Abu bersetuju.

Cikgu Murni: Apa yang lembu ada 4 di badan, tapi saya cuma ada dua?
Abu: (berfikir) Kaki

Cikgu Murni: Apa yang ada di dalam seluar kamu tapi tidak pada seluar saya?

Abu: Saku

Cikgu Murni: Apa yang bermula dengan huruf “K” akhir dengan “A”, ianya berbulu, berbentuk oval, nyaman dan mengandungi lapisan nipis keputihan?
Abu: Kelapa

Cikgu Murni: Apakah yang masuk keras dan berwarna “pink”, bila keluar lembik dan melekit?

Mata Pengetua terbuka luas dan sebelum sempat dia menahan, si Abu terus menjawab.

Abu: Gula-gula getah (Bubblegum)

Cikgu Murni: Apa yang mereka lakukan, lelaki secara berdiri, wanita secara duduk dan anjing secara tiga kaki?

Mata Pengetua sekali lagi terbuka sangat2 luas dan sebelum dia sempat hendak menahan si Abu terus menjawab.

Abu: Bersalaman

Cikgu Murni: Baik, sekarang saya akan ajukan soalan berbentuk siapakah saya, okay?
Abu: Baik Cikgu

Cikgu Murni: Awak memasukkan batang kedalam saya. Awak ikat saya untuk saya berdiri. Saya kebasahan sebelum awak.

Pengetua kelihatan resah dengan soalan yang diajukan oleh Cikgu Murni.

Abu: Khemah

Cikgu Murni: Jari memasuki saya. Awak menggesel-gesel saya bila awak teringatkan saya. Lelaki idaman akan mendapat saya dahulu.

Pengetua semakin resah dan tidak selesa. Lantas terus meneguk segelas Nescafe 3in1.

Abu: Cincin perkahwinan

Cikgu Murni: Saya ada bermacam-macam saiz. Bila saya sakit saya akan meleleh. Bila saya keluar, banyak tisu yang akan digunakan. Bila awak hembuskan saya, akan berasa lega.

Sekali lagi pengetua rasa amat resah dengan soalan yang di ajukan oleh Cikgu Murni dan ingin membantah, tapi si Abu mendahuluinya.

Abu: Hidung

Cikgu Murni: Saya batang yang keras. Hujungnya tajam. Saya akan datang dan masuk dengan lajunya.
Abu: Anak panah

Cikgu Murni: Sekarang saya akan ajukan soalan dalam Bahasa Inggeris, okay?

Abu: Okay

Cikgu Murni: What word starts with a ‘F’ and end in ‘K’ that means lot of heat and excitement?
Abu: Firetruck

Cikgu Murni: What word starts with a ‘F’ and ends in ‘K’ & if you dont get it you have to use your hand.
Abu: Fork

Cikgu Murni: What is it that all men have one of. It’s longer on some men than on others, the pope does not use his, and a man gives it to his wife after they are married?
Abu: Surname

Cikgu Murni: What part of the man has no bones but has muscles, lots of veins and loves pumping?
Abu: Heart

Pengetua menghembuskan nafas kelegaan bila mendengar jawapan yang diberikan oleh si Abu, lantas berkata “Baik hantar murid ini ke Universiti Malaya; jawapan yang saya fikirkan semuanya salah”.

P/s: Jika jawapan anda semua salah, anda adalah sama spesies dengan pengetua yang mempunyai pemikiran kuning… hehehe.
read more
0 comments

Bulan Madu

Mak Minah dan Pak Mat ada 4 orang anak perempuan yang sangat disayangi. CT, SERI, MURNI dan SURI.

Suatu hari mereka berpakat untuk kawinkan anak-anak mereka serentak. Selepas diijabkabulkan, keempat-empat anaknya bercadang untuk pergi berbulan madu.

CT berbulan madu ke Pulau Langkawi, SERI ke Pulau Tioman, MURNI ke Pulau Kapas dan SURI ke Pulau Pangkor.

Sebelum pergi Mak Minah dan Pak Mat berpesan, “nanti jangan lupa hantar berita pada mak dan abah, ceritakan macam mana bulan madu korang. Tak payah tulis panjang-panjang, pakai KOD IKLAN aje dah cukup. Ringkas, padat dan cepat”. Panjang lebar Mak Minah memberi arahan pada anak-anaknya.

Seminggu kemudian mereka terima surat dari CT yg bertulis “KFC”. Tercari-carilah kedua suami isteri tu iklan KFC, bila jumpa tersenyumlah kedua-duanya bila membaca iklan yang bertulis “HINGGA MENJILAT JARI”. Berbahagialah si CT tu rupanya kata mereka.

Esoknya terima pula surat SERI yang bertulis “PEPSI”. Maka mereka pun carilah iklan Pepsi dan tersenyum lagi keduanya bila membaca iklan yang bertulis “NIKMATNYA HINGGA KE TITISAN TERAKHIR”. Bahagia juga si SERI rupanya.

Selang beberapa hari kemudian, tiba pula surat MURNI yang bertulis “STANDARD CHARTERED”. Maka dicarilah iklan Standard Chartered, sambil tersenyum mereka membaca iklan tu “BESAR, TEGUH DAN PERAMAH!”.

“Bahagianya si MURNI tu bang,” kata Mak Minah pada Pak Mat.

Seminggu berlalu tapi masih tiada surat atau perkabaran dari SURI. 2 minggu, tak ada juga. Pak Mat dan Mak Minah mula risau dan tertanya-tanya. Masuk minggu ke-3, barulah mereka menerima surat dari SURI dengan isi kandungannya yang bertulis “AIR ASIA”. Maka bergegaslah kedua-duanya mencari iklan penerbangan Air Asia tu, sebab dah tak sabar nak tahu apa yang berlaku pada anak bongsu mereka.

Tapi, bila dibaca Mak Minah dan Pak Mat terkulat-kulat tak tau samada nak senyum atau nak nangis.

“Bahagia ke si SURI tu bang?” tanya Mak Minah pd Pak Mat.

“Ntah…” jawap Pak Mat sambil menerung dan membaca berkali-kali iklan Air Asia tu.

“APA MOTTO IKLAN TU” tanya Mak Minah lagi.

Dengan selamba dan kuat Pak Mat menjawap “7 KALI SEMINGGU - 3 JAM SEKALI - NON-STOP!!”
read more
0 comments

What If You Can't Speak English

>>There was a Chinese lady married to an English gentleman and they
>>lived in
>>London. The poor lady was not very proficient in English, but
>>managed
>>somehow to communicate with her husband. The real problem arose
>>whenever she
>>had to shop for groceries.
>>
>>One day, she went to the butcher and wanted to buy pork legs. She
>>didn't
>>know how to put forward her request, and in desperation, lifted up
>>her skirt
>>to show her thighs. The butcher got the message and the lady went
>>home with
>>pork legs.
>>
>>The next day, she needed to get chicken breasts. Again, she didn't
>>know how
>>to say, and so she unbuttoned her blouse to show the butcher her
>>breast. The
>>lady got what she wanted.
>>
>>The third day, the poor lady needed to buy sausages. She brought
>>her husband
>>to the store..... so what did?
>>??
>>??
>>??
>>??
>>??
>>??
>>??
>>??
>>??
>>??
>>??
>>??
>>??
>>What are you thinking?
>>??
>>??
>>??
>>??
>>??
>>??
>>??
>>HellOOOooooooOOOooo, her husband speaks English!!
read more
0 comments

Hong Kong Movie Starz










read more
0 comments

Gambar Ella dan keluarga

ELLA DAN EMAKNYEW

JOJIE, KORIE & ELLA


GAMBAR ELLA YANG KONTROVERSI SUATU KETIKA DAHULU DAN GAMBAR ELLA KINI

read more
0 comments

Maya Karin is Getting married soon..

Maya Karin has finally revealed the exact details of her wedding plans. Maya is to marry British-born teacher, Steven Shorthose in Bellagio Italy, 9 August 2008. Steven has been waiting for this wonderful moment for seven years. What a long period of waiting. Steve whose Muslim’s name is MUHAMMAD ALI, has embraced Islam 4 years ago. I wonder why this guy does not come into the picture or the mainstream news when the gossip between MAYA and KHAIRY JAMALUDIN broke out. Saiful Bahri will do the honour of designing Maya’s wedding dress in Italy, while Radzuan Radzwill for the reception in MALAYSIA.



NOPE..THIS IS NOT THE GUY!






YUP! THIS IS THE MAN! A MATHS TEACHER FROM ALICE SMITH INTERNATIONAL SCHOOL!

I guess from now one Steven will not stop counting to his wedding day down to the seconds.

read more
0 comments

Mirror mirror on the wall

read more
0 comments

Just For Laugh










read more